standard fotboll

Speltips Santa Clara – Sporting Braga 5/6: Nyckelmöte i toppen

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Sporting Braga är i stort behov av tre poäng borta mot Santa Clara i omgång 25 av den pågående portugisiska ligan den 5 juni 2020.

  Rygga speltipset till bästa odds hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama Bundesliga utan kostnad hos Unibet: Få, via oss, 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Det är dags att kliva in i den avgörande fasen av den portugisiska ligan, där man nu har tagit upp spelet igen efter ett par månaders uppehåll. Precis som på flera håll runt om i Europa är det minsann inte lätt att veta var man har lagen för tillfället, men i toppen är det öppen strid om viktiga placeringar.

Sporting Braga är ett av de mer pressade lagen inför fortsättningen ,med tanke på att man har flera lag bakom sig som jagar och som vill ta den där fjärdeplatsen, och sista Europaplatsen, som Sporting Braga just nu har. Det gör att laget nu vill avsluta säsongen starkt för att inte riskera att tappa den.

Men med det sagt har Sporting Braga hela 18 poäng upp till serieledningen, och man kan väl konstatera att det är en placering och en bedrift som man har räknat bort den här säsongen. Nu är det Europa som är fokus för Sporting Braga.

Det ska sägas att Sporting Braga med sina åtta förlorade matcher är det lag på topp 7 som har förlorat flest matcher, och det är ett svaghetstecken. Egentligen beror det här på att laget är ganska ojämna.

Sporting Braga är favoriter

Då det bara återstår i runda slängar tio omgångar att spela i Portugal är det inte helt enkelt för alla lag att motiv era sig. För ett lag som Santa Clara är det nu elva poäng ner till att ramla ner, men hela tolv poäng upp till en Europaplats. Det kan i för sig sjunka till nio poäng om man slår Sporting Braga här.

Å andra sidan är den bestående känslan med givna förutsättningar att det här laget inte har jättemycket att spela för, utan snarare har tagit sig till en säker mittenplacering. Det lär inte hända så mycket åt varken det ena eller andra hållet.

Det kan också ha en negativ inverkan på lagets motivation, och inför mötet med Sporting Braga måste vi hålla bortalaget som favoriter. Höstens möte mellan lagen slutade 2-0 till Sporting Braga.

Men efter omstarten litar vi inte på att Sporting Braga kan köra över sitt motstånd. Santa Clara +1,25 (asian handicap) spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Santa Clara +1,25 (asian)
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, fredag 5/6
TV: 
Stream: