Speltips St Pölten – Austria Wien 6/6: Nedflyttningsrundan i Österrike

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Austria Wien är det bättre laget i pågående nedflyttningsrunda i Österrike, och den 6 juni 2020 spelar man borta mot St Pölten.

  Rygga speltipset till bästa odds hos bethard!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Annons: Streama Bundesliga utan kostnad hos Unibet: Få, via oss, 600 kronor att spela för med en hundralapp insatt. Regler & villkor tillämpas.

Österrike har valt att lägga sig an med ett speciellt upplägg, och det gör att hela den österrikiska fotbollen sticker ut gentemot hur det ser ut i merparten av ligorna inte bara i Europa, utan i hela världen. Den här säsongen är dessutom ännu mer speciell.

För efter att grundserien avslutades var det dags att dra igång ett slutspel, och detta trots att lagen i Österrike inte spelat matcher på tre månader. Rakt in i hetluften – med en mästerskapsrunda i toppen och en nedflyttningsrunda i botten.

På den nedre halvan ska nu samtliga lag göra upp om att få stanna kvar i serien, och säkra nytt kontrakt. Det är bara ett lag, jumbon, som kommer att tappa sin status i österrikiska Bundesliga. Övriga lag klarar sig kvar.

Som det ser ut nu kommer St Pölten och Austria Wien, som båda finns med i den här vändan, inte att ramla ner, men mycket kan hända. Austria Wien toppar tabellen med 15 poäng, sex poäng ner till jumbon. St Pölten har bara elva poäng och är därför lite mer inblandade i bottenstriden på allvar.

Tätt och jämnt alla gånger

Austria Wien har spelat borta mot St Pölten en gång tidigare den här säsongen, och då slutade mötet med 2-2. Det var samma utgång, fast ett annorlunda resultat, som skedde när lagen spelade mot varandra i våras, då i den österrikiska huvudstaden. 0-0 slutade det då.

Vi kan väl konstatera att båda lagen egentligen är snäppet för bra för att hålla till i den här bottenstriden, men heller inte tillräckligt bra för att kunna mäta sig med FC Salzburg som ofta dominerar i toppen.

Vidare kan konstateras att Austria Wienvann sin match senast, med 1-0 mot Admira Wacker. Progamenligt får man säga. ST Pölten körde å sin sida över jumbon Tirol med hela 0-5 på bortaplan. Ett styrkebevis deluxe måste man ta och konstatera.

Här tror vi på mål i fokus ännu en gång, och Austria Wien kan nog få det tuffare än vad man vill erkänna. Båda lagen göra mål spelas till 1,62 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 17:00, lördag 6/6
TV: 
Stream: