standard fotboll

Speltips Tsarsko Selo – Slavia Sofia 8/6: Bulgarisk fotboll

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tsarsko Selo är underdog inför måndagens möte med Slavia Sofia på hemmaplan. Vi rekar med odds inför den 8 juni 2020.

  Rygga speltips hos Unibet – till bästa möjliga odds!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu är det få ligor runt om i Europa som inte har valt att köra igång säsongen igen, och vad vi kan konstatera är att det fortsätter vara en hel del trender som gäller för flera ligor, lag och matcher som är värda att ha med sig.

När det inte längre kan spelas matcher inför publik blir det också svårt för hemmalaget är vara given favorit längre, då deras edge helt enkelt försvunnit. För lag som inte heller hör till toppen blir det ett större problem.

Ett sådant lag är Tsarsko Selo, som nu spelar hemma mot Slavia Sofia. En vanlig gång man spelar hemma mot ett sådant lag hade man kunnat gå för vinsten, men nu är det utan tvekan så att Tsarsko Selo blir underdog.

Tsarsko Selo är ett bottenlag sett till var man har lagt sig hela säsongen, men har å andra sidan 22 inspelade poäng. Det går att jämföra med jumbon Bistrica som har svindlande sex poäng efter 25 spelade matcher.

Tsarsko Selo räcker inte till

Vår känsla på förhand är att det här blir en väldigt tight match och under normala omständigheter hade Tsarsko Selo haft en bra chans att ta tre poäng. Den chansen finns såklart fortfarande, men vi funderar i andra banor för vårt speltips.

Tsarsko Selo förlorade i höstas mot samma Slavia Sofia, men då bara med 1-0 på bortaplan. Känslan är att vi står inför någonting liknande nu.

Sedan fotbollen fick dras igång igen har båda lagen spelat en varsin träningsmatch, men förlorat med klara 2-0 i båda fallen. Därför väntar vi oss ingen målproduktion av enorma proportioner här.

Under 2,5 mål spelas till 1,73 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:30, måndag 8/6
TV: 
Stream: