Speltips Burnley Watford 25 juni 2020

Speltips Watford – Brentford 15/12: Championship

Det är tätt i toppen av Championship och viktiga poäng står på spel varje vecka. Nu möts Watford och Brentford tisdagen den 15 december 2020.

Det har på något magiskt sätt redan hunnit spelas 18 omgångar av den engelska andraligan Championship och det intensiva spelschemat man har haft sedan säsongsstart har bara fortsatt i en rasande fart. Det är som bekant världens tuffaste serie att spela i, sätt till belastning, antalet matcher och fysiken som krävs.

Men det är också en underhållande serie och inte minst toppstriden har en tendens att bli kittlande säsong efter säsong. För lagen gäller det att bibehålla sitt höga poängsnitt hela vägen för att kunna ta sig till Premier League och det är där som det har fallit igenom flera gånger för lagen, däribland Brentford förra säsongen. Då föll man på slutet och förlorade sedan i playoff-finalen mot Fulham. Tungt värre.

Den här säsongen ser man ut att vara på rätt väg igen. Inledningen på säsongen var direkt svag, men på slutet har man varit obesegrade under lång tid och har framför allt en defensiv värd namnet. Ledare i den? Pontus Jansson.

Watford hade som lag från Premier League stora förväntningar på sig inför säsongen och har ganska hyfsat lyckats leva upp till dessa. Med fyra poäng upp till serieledningen är man inte bara två poäng före Brentford, utan har också goda chanser att nå Premier League igen redan till nästa säsong. Imponerande.

1X2-spelet hämtas

Watford har fortfarande en spelartrupp bestående spelare som man känner igen och som till stora delar hade varit bra nog för att spela i Premier League. Det är min fasta övertygelse. Men precis som för många andra lag som ramlar ner gäller det också att få in lite nytt, friskt blod för att säkra att det är ett lag som har hungern att köra på och som har viljan att vilja gå upp igen. För det är ett maraton att spela i Championship.

Inledningen på säsongen har varit en klar indikation på att man har hittat rätt bra med den mixen, men nu finns det vissa problem med skador och frånvaro i laget. Isaac Success, Tom Dele-Bashiru, Andre Gray, Craig Cathcart och Will Hughes kommer inte att spela matchen. Det mesta pekar på att inte heller Ismaila Sarr kommer till spel.

I bortalaget vet vi att Christian Nörgaard, Mads Roerslev Rasmussen och Shandon Baptise står utanför laget. Thomas Frank kommer därmed att behöva formera ett lag utan dessa spelare. I helgen vilade man också ett antal namn, däribland lagkaptenen Pontus Jansson, som nu väntas komma in i spel igen.

Jag har svårt att se något lag förlora den här matchen och det bör rimligen tala för ett oavgjort resultat.

X (oavgjort) spelas till 3,10 gånger såsen hos CampoBet.

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,10
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 15 december 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Ingress

Brödtext

Mellanrubrik

Brödtext

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: