Speltips Huddersfield West Bromwich 17/7 2020

Speltips West Bromwich – QPR 22/7: Allt i egna händer

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

West Bromwich Albion behöver vinna hemma mot Queens Park Rangers den 22 juli 2020 för att säkra en plats i Premier League inför nästa säsong.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Den helt sagolikt spännande säsongen i Championship är alldeles strax över, och för oss som älskar den engelska lågdivisionsfotbollen men som ändå vill ha kvalité är det här verkligen ligan som sticker ut.

Med 46 omgångar är det en sällan skådad utmaning att prestera sett över hela säsongen – och det har varit det primära problemet för många lag under flera säsonger. Leeds United har exempelvis varit med i toppen år ut och år innan utan att ta sig upp.

Men just det här året är man med när det gäller – och redan med ett par omgångar kvar säkrade Marcelo Bielsa sin första ligatitel sedan 1998 och därmed avancemanget till Premier League.

Men vilket lag kommer att göra Leeds United sällskap i den högsta serien? Det är vad som ska komma att avgöras den här onsdagskvällen.

West Bromwich Albion har allt i egna händer och behöver bara vinna hemma mot Queens Park Rangers i den sista omgången för att ta sig upp till Premier League – men kommer man palla för trycket?

Målskillnaden kan avgöra

För som läget är nu är det Brentford som är det lag som konkurrerar med West Bromwich Albion om andra platsen – och i tabellen skiljer det en poäng mellan lagen. Men det ska också sägas att Brentford har en väsentligt bättre målskillnad. Det gör att ett kryss räcker för deras del om det blir en förlust för WBA.

Det ska också sägas att hemmalaget måste gå för vinsten här – eftersom ett kryss förmodligen inte räcker. Åtminstone inte om Brentford vinner. Pallar man det?

Formen på slutet har varit sviktande, men QPR är inte ett lag som har någonting att spela för. Det är å andra sidan ett lag som så sent som senast vann med 4-3 i den tuffa matchen mot Millwall.

QPR +2,25 (asian handicap) spelas till 1,55 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: QPR +2,25 (asian handicap)
Odds: 1,55
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, onsdag 22 juli
TV: 
Stream: