2 november 2019 Falkenberg AFC Eskilstuna Speltips

Speltips AFC Eskilstuna – GAIS 24/7: Alltid kris

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AFC Eskilstuna går förtvivlat tungt i botten av Superettan, och behöver vinna hemma mot GAIS för att få lite andrum den 24 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Superettan har haft en spännande inledning på sin säsong, men har också varit en serie som tenderat att hamna lite mer i skymundan än vanligt med tanke på det täta spelschemat som är runt om i hela världen.

Att sätta sig i tv-soffan för att följa en match i Superettan när det spelas toppfotboll i England, Spanien och Italien är kanske inte det lättaste. Nu delar man dessutom på tv-tiderna då det sprids ut avsparkstider på tidiga tider även i dessa mer kontinentala länder.

Som om det inte vore nog med det har man också valt att spela Allsvenskan väldigt tätt, och ibland krockar Superettan med det. Men just den här fredagen spelas det inte så mycket fotboll och mötet mellan AFC Eskilstuna och GAIS bör kunna locka.

Det här är nämligen ett speciellt möte som betyder mycket för egentligen båda lagen, eftersom man är i stort behov av poäng. Då blir det per automatik också ett möte som man ser goda chanser att plocka en trepoängare i – egentligen från båda håll.

Allra värst har inledningen varit för AFC Eskilstuna, som nu ligger sist och som fortfarande bara spelat in tre poäng. Det gör att man har jumboplatsen helt för sin själv i tabellen.

AFC Eskilstuna får det tufft

AFC Eskilstuna har vunnit en match – och förlorat sex – efter totalt sju spelade omgångar. Det som oroar är oförmågan att komma ut med poäng från täta matcher och att man bara har -10 i målskillnad med den resultatraden vittnar om att det kanske inte är fullt så illa som man befarar. Dessutom har AFC Eskilstuna inte mer än fyra poäng upp till säker mark i dagsläget.

Inför varje säsong har GAIS förhoppningar om att kunna slåss lite mer i toppskiktet, och drömmen om att ta sig tillbaka till den allsvenska fotbollen finns latent hela tiden. Men det ser inte ut att bli ett sådant år i år heller.

Just nu står Göteborgslaget på totalt åtta poäng – och har bara två vinster på sju omgångar. Det säger sig själv att det inte räcker för att blanda sig i striden om allsvenska platser inför säsongen 2021.

Det släpps in lite för mycket mål åt båda håll – och det ligger till grund för vårt speltips inför fredagsmötet här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, fredag 24 juli
TV: 
Stream: