13 augusti 2018 Jönköpnig Södra Värnamo speltips Superettan

Speltips AFC Eskilstuna – Jönköping 7/7: Fördel J Södra

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det går inte att blunda för att Jönköpings Södra är ett klart bättre lag än sina motståndare AFC Eskilstuna, som man möter tisdag den 7 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!

Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Med tanke på att spelschemat i den allsvenska fotbollen är så otroligt intensivt har det här varit en säsong som hittills kommit att handla mycket om den högsta ligan i Sverige.

Det innebär också att man lätt har glömt bort Superettan, som också har inletts och där matcherna duggar nästan lika tätt. Här har många en tendens att glömma den fotboll som spelas, och inte minst ur ett bettingperspektiv är det dumt med tanke på att det finns mycket trevligt att hämta här.

Inför säsongen var det ett par lag som såg ut att gå mot en bra säsong och som användes av många experter i diverse tips inför starten. Med klassiska allsvenska lag som GIF Sundsvall, Östers IF, Halmstads BK, Örgryte IS, GAIS, Jönköpings Södra, Trelleborgs FF och de nyliga bekantingarna AFC Eskilstuna i serien var det som upplagt för en spännande säsong.

Som vanligt har det varit lite upp och ner, och alla lag har inte direkt fått till sina säsongsinledningar.

Allra värst är det för hemmalaget AFC Eskilstuna, som fyra omgångar in i säsongen står på noll poäng och hela 2-11 i målskillnad. Att ligga på minus nio så här tidigt är ett bevis på att man inte direkt har hittat rätt i sitt sätt att styra laget.

J Södra måste försöka vinna

J Södra är ett av lagen som också hade förväntningar på sig inför säsongen, och att man nu bara tagit sex poäng på fyra omgångar får ses som en besvikelse. Förra året slutade man strax utanför direktplatserna och missade med minsta möjliga marginal att knipa en allsvensk plats.

Men det är ingen fara på taket än och med bara två poäng upp till serieledningen ska det mycket till innan man ropar hej åt fel håll här. En vinst mot AFC Eskilstuna kan rent av räcka för att man ska segla upp och ta kommandot om topplaceringen igen.

Därför tror vi att bortalaget verkligen kommer att försöka gå för en vinst här. Någonting annat vore överraskande, med tanke på att man är ett bättre lag rakt igenom. Det är inte heller så att man är ovana vid att spela på plast. Det har man vant sig vid.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian)
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 7 juli
TV: 
Stream: