Speltips Sundsvall Umeå 16 juni 2020

Speltips Akropolis – GIF Sundsvall 11/8: Toppmöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är lite oväntat nog ett riktigt toppmöte i Superettan som väntar mellan Akropolis och GIF Sundsvall, som nu möts den 11 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Bethard!
Annons. Nya kunder hos Bethard. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Förra säsongen var det varken spel i Superettan för Akropolis eller GIF Sundsvall. För Akropolis är det här första säsongen i Superettan efter en stark säsong i Division 1 förra året, och för Giffarna slutade förra årets allsvenska säsong med nedflyttning.

Det går att säga mycket om inledningen på säsongen, men att inte imponeras av Akropolis vore att vara svårflörtad på en nivå som jag inte riktigt kan förstå. För efter elva omgångar kan man bara konstatera att detta lag inte är en bluff, det är snarare ett välorganiserat, väloljat bygge som är i Superettan för att stanna. Om man nu inte klappar igenom fullkomligt efter att jag skrivit detta.

För efter elva omgångar kan vi konstatera att laget har allra minst antal förluster av alla lag – tillsammans med serieledande Degerfors IF och ex-allsvenska GIF Sundsvall. Att bara ha förlorat en av elva matcher när man, som väldigt liten klubb dessutom, kommer upp som nykomlingar i en ny serie är ingenting annat än imponerande.

Att man har kryssat sex matcher gör att poängskörden bara räcker till en femteplats, men en vinst till och vips är man uppe på uppflyttning. Det kan svänga snabbt nu, men redan efter lite drygt en tredjedel har man skaffat sig en betänklig buffert nedåt.

Akropolis är heta just nu

Med ett hemmalaget i Akropolis som är väldigt heta går det inte att blunda för att förutsättningarna inför matchen är goda. Det mesta talar för att lagen kommer att duka upp en underhållande drabbning för alla som slår sig ner i tv-soffan.

Akropolis har tolv raka matcher på hemmaplan utan vinst och i Superettan står man på resultatraden 2-3-0 när man spelat på hemmaplan. Senast vann Akropolis också borta mot Östers IF i en ny tät drabbning, och kom därmed upp i den tredje vinsten på fem omgångar.

GIF Sundsvall har blandat och givit lite under inledningen på säsongen, men såg starka ut senast mot Ljungskile SK. Det var en viktig 5-2-vinst efter att man förlorat mot Degerfors IF med klara 1-4 på hemmaplan i matchen innan. Nu känns det som att detta GIF Sundsvall återigen kan ha någonting på gång.

Båda lagen göra mål spelas till 1,76 gånger smeten hos Bethard. Det känns som att båda lagen är för bra för att inte göra mål här.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,76
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, tisdag 11 augusti
TV: 
Stream: