27 juli 2019 Jönköping Södra Degerfors Speltips

Speltips Brage – Degerfors 10/10: Ny vinst?

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Degerfors IF rusar mot Allsvenskan och vill nu ta tre nya poäng borta mot svårspelade IK Brage den 10 oktober 2020 i Superettan.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är lördag och som vanligt innebär det att det spelas matcher i Superettan. Det är fint att landslagsuppehållen inte påverkar ligorna ett hack ner i seriesystemet, och att vi nu får njuta av mötet mellan IK Brage och Degerfors IF.

I grunden är det här två bra fotbollslag, men den är säsongen kan man såklart inte blunda för hur Degerfors IF dominerar serien, och att man redan nu har samlat in 49 poäng. Det är vinst på vinst på vinst, och ofta med god marginal med många mål gjorda.

Degerfors IF kommer till den här matchen med sju raka vinster om vi räknar in vinsten mot FC Stockholm i cupspelet tidigare i slutet på september månad. Det är en trend som man inte kan skoja bort vare sig man vill eller inte.

IK Brage är lite upp och ner, men på slutet, från september och framåt, har man varit sylvassa med vinster och poäng på löpande band. Det är nästan standard att laget hamnar i målprotokollet numera. Det här är ett lag som hör hemma på den övre halvan utan tvekan.

Målspel i Superettan

Faktum är att det är väldigt länge sedan som detta var två lag som spelade mot varandra i Superettan, och som därmed inte har kunnat mäta sina krafter på ett bra tag. Dessutom känns det inte riktigt som att matcherna förra säsongen, eller säsongerna innan, är helt relevanta att ta in för mycket i beräkningarna för att försöka läsa av oddsen inför matchen.

Då var det faktiskt så att DIF vann båda matcherna mot IK Brage, och att man gjorde det med uddamålet. Detta trots att det Degerfors IF som spelade förra säsongen inte var alls lika bra, samtidigt som IK Brage var klart bättre än vad man var i år. Ni minns kanske att man förlorade kvalet mot Kalmar FF, och att man sedan sånär fick Östersunds plats i serien?

Hur som helst är det här inte helt relevant, om det inte vore för att Degerfors IF också vann premiärmatchen mellan lagen och därmed nu har tre raka vinster i Superettan mot IK Brage. Att man vann med 4-1 i premiären kom lite som en chock då, men nu har vi förstått hur bra det här laget egentligen är.

Det är inte så att man måste vinna den här matchen, men Degerfors IF är alltid ett lag som kommer att gå för tre poäng. Därmed litar jag på att det åter blir en öppen historia.

Båda lagen göra mål spelas till 1,61 gånger såsen hos bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,61
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, lördag 10 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: