2 november 2019 Falkenberg AFC Eskilstuna Speltips

Speltips Degerfors – AFC Eskilstuna 8/8: Klasskillnad

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AFC Eskilstuna är fast förankrade i botten och lär inte ha någon chans borta mot serieledarna Degerfors IF i Superettan lördagen den 8 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för Superettan och lördagarna är inte svåra att viga åt fotboll från den näst högsta serien i den svenska fotbollen. Här finns det ett par matcher som sticker ut, och inte minst serieledarna Degerfors IF är alltid roliga att följa.

Just den här helgen är det dags för möte med nästjumbon AFC Eskilstuna, ett lag som verkligen inte fått en vidare bra start på säsongen. Här kan man inte annat än att se hemmalaget som ganska klara favoriter inför matchen.

Eftersom det här trots allt är två lag som har spelat en hel del i Superettan på slutet har det också varit två lag som stött på varandra en hel del. Det man kan ha med sig är att AFC Eskilstuna har en klar fördel på Degerfors IF rent resultatmässigt, med tre vinster på de fyra senaste matcherna i Superettan. Senast blev det 2-2, men det var i september 2018.

På det hela taget känns inte det här som alldeles för relevant statistik numera, och ska nog snarare se som någonting som talar för att klubbarna tagit helt olika vägar på sistone. AFC Eskilstuna blir bara sämre och sämre, medan Degerfors IF sakta men säkert ser ut att närma sig det som var fornstora dagar en gång i tiden.

Degerfors vinner enkelt

Efter att en tredjedel av säsongen har spelats kan man lätt konstatera att detta Degerfors IF är i toppen för att stanna, och resultatraden fortsätter egentligen bara att peka uppåt i en väldigt hastighet, och med en väldig vinkel. Det finns ingenting annat än att Degerfors IF fortsätter på den inslagna vägen, är känslan nu. Man har trots allt fem vinster på sina sex senaste.

För en vecka sedan spelade man sin senaste match, då GIF Sundsvall besegrades med stabila 4-1 på bortaplan. Det var trots allt ett möte med ett annat topplag. Det säger en del.

AFC Eskilstuna såg riktigt tunga ut inledningsvis, men har tre raka utan förlust och lyckades även vinna mot GAIS. Men det ska sägas att det resultatrad skiljer sig markant om det är möten mot topplag eller bottenlag. Det är mot bottenlagen som AFC Eskilstuna kan och ska rikta in sig på att ta sina poäng.

Degerfors IF -1 spelas till 1,73 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Degerfors -1
Odds: 1,73
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 13:00, lördag 8 augusti
TV: 
Stream: