27 juli 2019 Jönköping Södra Degerfors Speltips

Speltips GAIS – Degerfors 12/8: Från klarhet till klarhet

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Degerfors IF radar upp starka insatser och gäller som klara favoriter inför matchen borta mot GAIS i Superettan onsdagen den 12 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Superettan är tillbaka med fem matcher på onsdagen, och den som letar bra rekar eller speltips på svensk fotboll har hittat rätt. För här finns det mycket att spela på, och en hel del spelvärde att gräva fram den här onsdagen.

Som säsongsinledningen har artat sig kan man redan nu skönja ett par skiktningar i tabellen, som säkerligen kommer att bestå. Det känns, precis som så många andra säsonger i Superettan, som att ett par lag är lite för bra och har hittat rätt i sin formula. Det blir ofta större skiftningar här än i den allsvenska fotbollen där det i stort sett är samma lag som ligger i toppen eller nära den år efter år.

Degerfors IF är hur som helst säsongens stora utropstecken i Superettan, och som om det inte vore nog med att man toppar tabellen har man också förtvivlat stark form. Just nu har laget tre raka vinster, men framför allt har man inte förlorat sedan den tredje omgången hemma mot Norrby. En fullt ologisk förlust för övrigt.

GAIS däremot är fast i botten, har noll vinster på sina sex senaste matcher, och släpper in för många, för enkla mål. Det är ett lag som inte riktigt är färdigbyggt och nu börjar man undra när det är dags att bli mer färdiga?

Rekar på Superettan

Eftersom det här har varit lag som varit konstant bofasta i Superettan har man också spelat många matcher mot varandra på senare år, och det gör att man rimligen har ganska bra koll på varandra. Med det sagt har Degerfors IF fortsatt att utvecklas i rätt riktning, medan GAIS väl fortsatt tar steg åt ingen riktning alls? Det är i alla fall känslan med den här besvikelsen till lag, som man så många gånger har känt.

Förra året vann lagen en match var mot varandra, båda på bortaplan, och på det hela taget är trenden de sista åren att man spelar många täta matcher som kan sluta lite hur som helst. Men just det här året är skillnaden mellan klubbarna står, och inte minst formen pekar i helt olika riktning. Medan Degerfors IF öser på i toppen och vinner match efter match är GAIS fast i botten, med sex raka matcher utan vinst.

Det imponerar inte direkt att Mervan Celic leder den interna skytteligan med sina tre mål heller. Det är ett symptom på att saker och ting inte ffungerar som önskat i GAIS.

Degerfors IF är ett klart bättre lag och bör vinna matchen. Det spelar vi rakt till 1,57 gånger smeten hos Coolbet. Det är inte krångligare än så just nu.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Degerfors IF vinner
Odds: 1,57
Bolag:  Coolbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 12 augusti
TV: 
Stream: