Speltips GAIS Umeå 18/7 2020

Speltips GAIS – Umeå FC 18/7: 3,35-oddsare

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Lördagens fotbollsmeny består bland annat av matcher från Superettan och här tar vi en närmare titt på den mellan GAIS samt Umeå FC, där vi också plockar ut en 3,30-oddsare till speltips. Missa inte det!

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det kommer bli tufft för Umeå FC i den konkurrens som finns i Superettan, det visste man om på redan förhand och heller har det inte förändrats. Men av de sex inledande matcherna att döma ska de för allt i världen inte räknas bort. Det kan mycket väl bli ett nytt kontrakt, är den bestämda känslan.

Förvisso har de ”bara” spelat in fem pinnar på dessa matcher, men ändå varit med i matcherna; har en fin arbetskapacitet och defensiven sitter där. Nästa steg är att spetsa till det hela.

GAIS är en klubb, en klassisk sådan, som inte mått bra de senaste åren och Superettan anno 2020 ser knappast ut att bli en succé den heller. De visar upp starkt svajiga tendenser, räcker sällan till när nivån på motståndet höjs och nu kommer de närmast från en 0-2-förlust mot Trelleborg.

Med fem mål på de sex inledande matcherna är göteborgarna, tillsammans med Örgryte IS och just Umeå, sämst på den fronten i Superettan. Anfallarna har ännu inte fått det att lossna allt och de tre ditona i truppen står fortfarande mållösa. Ett av de större hoten har istället varit meriterade Mevan Celik, som efter åtta år på andra adresser kom tillbaka till klubben inför säsongen.

Umeå kan ställa till det – men har de den offensiva kapaciteten?

Defensiven och arbetskapaciteten imponerar i Umeå, som närmast kommer från två knappa 0-1-förluster mot Degerfors respektive Halmstad. Nu väntar en, på pappret, lite enklare match – och det mot ett uddlöst GAIS.

Det är klart att den långa resan och naturgräsunderlaget talar emot Umeå, men om de – precis som de tidigare har – ska de absolut kunna motta GAIS attacker med bra resultat. Hur mycket de kan sätta emot framåt, det är en annan fråga.

Läge för kryss mellan två lite småtröga lag, kanske?

Hos Coolbet får vi 3,35 gånger smeten för det oavgjorda utfallet och är väl värt en peng inför matchen. Även underspelen kan locka för den mindre risktagande spelaren.

Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få 100 kr i välkomstbonus!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,35
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:30, lördag 18/7 2020
TV: 
Stream: