Speltips Örgryte Halmstad 23 juni 2020

Speltips Halmstad – GAIS 8/8: Vi rekar tungviktsmötet

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

På förhand är Halmstads BK mot GAIS ett möte mellan två tungviktare, och två riktiga klassiker till fotbollslag. Men här är HBK klara favoriter den 8 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är dags för mer Superettan och mer svensk fotboll på en lördag. Våra förväntningar är som brukligt höga inför omgången, som bjuder på ett par matcher som sticker ut.

Lördagens samtliga tre matcher finns bevakade på sajten, och inför mötet mellan topplaget Halmstads BK och bottenlaget GAIS har vi goda förhoppningar om att hitta spelvärde.

GAIS har inför i stort sett varje säsong klivit in med nya förväntningar och ett nytt försök att mönstra ett lag, men helt utan förmågan att faktiskt på allvar få ut någonting av det. Det här ser ut att bli ännu en säsong som snarare slutar med bottenstrid och desperation hela vägen in i mål, än toppstrid och försök att på allvar nå Allsvenskan.

Då har man ändå ett ganska spännande lag och har fått in tunga spelare som rutinerade Mervan Celik och spännande Nikola Ladan inför den här säsongen. Men det har visat sig inte räcka på långa vägar. Kanske får man ta och få lite sjukdomsinsikt, och inse att det finns många saker som inte fungerar som de ska?

Förra säsongen var det här dock ett möte som GAIS kunde vinna, då med 1-2 på Örjans Vall. Väl på hemmaplan spelade man 1-1 vilket betyder att man kommer från en säsong där man inte förlorade mot HBK. Men nu är känslan att HBK i år är klart bättre.

HBK har tappat lite i form

I inledningen av säsongen rådde det ingen som helst tvekan om att det var Halmstads BK som såg allra starkast ut, och det som inför säsongen var en tydlig satsning mot den allsvenska fotbollen såg ut att ha fått bra fäste direkt.

Nu på slutet har formen varit aningen sämre, men man ligger fortsatt som tvåa i en tät toppstrid. Det är ett par poäng upp till formstarka Degerfors IF – och risken är att tåget går likt det gjorde med Varbergs BoIS förra säsongen – men att man har häng på en allsvensk plats bådar ändå gott inför fortsättningen.

GAIS däremot har direkt undermålig form, och ligger på placering nummer 13 i tabellen efter tio spelade omgångar. Det innebär att man, vare sig man vill inse det eller inte, får se sig själva som ett bottenlag här och nu.

Halmstads BK -1,25 (asian handicap) spelas till 1,77 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Halmstads BK -1,25 (asian)
Odds: 1,77
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:30, lördag 8 augusti
TV: 
Stream: