Speltips Örgryte Halmstad 23 juni 2020

Speltips Halmstad – Öster 11/8: Klassikermöte

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Ett riktigt klassiskt möte väntar mellan Halmstads BK och Östers IF i Superettan tisdagen den 11 augusti 2020. Vi rekar med odds på svensk fotboll.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Superettan i fokus och som vanligt innebär tisdagen att det spelas ett par matcher från landets näst högsta serie i herrfotboll. Just den här tisdagen fokuserar vi inte minst på mötet mellan Halmstads BK och Östers IF, som många ser som ett klassikermöte inom svensk fotboll.

Att det här var två av lagen som flest hade förväntningar på inför säsongen är självklart, och inte minst Halmstads BK hade stor press på sig inför säsongen med tanke på att många såg laget som stora favoriter.

Det är väl egentligen inte konstigt med tanke på att man för inte alls länge sedan spelade allsvensk fotboll, och att man dessutom har en stark trupp, en meriterad tränare och det mesta i förutsättningsväg för att faktiskt mäta sig med åtminstone den nedre halvan i Allsvenskan.

Östers IF är ett lag eller kanske snarare en klubb som många, speciellt den lite äldre generationen, har ett gott öga till och som man ser hör hemma högre upp i seriesystemet. Men just nu finns det inte mycket som pekar i den riktningen efter ett par svaga säsonger.

Förhoppningen var att det här skulle bli en slags vändning, men hittills känns det som att man saknar det där lilla sista för att konkurrera i toppen. Det måste man ta och säga.

Halmstads BK är vassare

Halmstads BK har haft problemet att man inte kunnat rada upp starka resultat i tid och otid, utan att man skiftar betänkligt i såväl prestation som resultat. Det är och förblir ett problem för Magnus Haglund, vars målsättning är att knipa en av direktplatserna till Allsvenskan.

På slutet har Halmstads BK två raka 0-0-matcher mot lag som man ska slå (GAIS, Ljungskile SK) men dessförinnan var man inne i en stark trend. På hemmaplan är och förblir Halmstads BK ett starkt lag.

Östers IF förlorade senast och förlängde med det sin segerlösa svit, som nu har pågått sedan omgång fem i Superettan. Den här matchen borta mot HBK tillhör alltså omgång nummer tolv. Det säger en hel del om formen och den bristande förmågan att vinna matcher.

Halmstads BK vinner spelas till 1,65 gånger såsen hos Unibet. Det är dags för en ny HBK-vinst nu.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: HBK vinner
Odds: 1,65
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 11 augusti
TV: 
Stream: