Speltips Halmstad – Trelleborg 16/6: Äntligen Superettan

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är inte bara den allsvenska fotbollen som kör igång i helgen, utan det är också dags för Superettan med Halmstads BK hemma mot Trelleborgs FF.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om den första helgen med allsvensk fotboll, men den gav i alla fall mersmak inför fortsättningen av den här säsongen och vad som nu komma skall på flera nivåer i seriesystemet.

Med Allsvenskan igång har det också varit tillåtet att köra igång Superettan, där det kommer att spelas flera heta matcher redan på tisdagen. Det gör att man som svensk fotbollsälskare kan se fotboll på veckans alla dagar i princip.

Det möte som vi fokuserar på från den första omgången och första speldagen tisdagen den 16 juni 2020 spelas på Örjans Vall, där hemmalaget Halmstads BK gäller som klara favoriter mot Trelleborgs FF.

Enligt förhandstipsen är det Halmstads BK som gäller som favoriter att vinna hela Superettan i år, och det kan verkligen förstå. Det är på många sätt ett allsvenskt bygge det här, med tunga pjäser som Andreas Johansson bara för att nämna ett namn.

Ett rakt speltips hämtas

Så vad ska vi förvänta oss så här precis i inledningen av säsongen? En sak är säker och det är att det inte är enkelt att veta precis var man har lagen. Det vore konstigt om man visste det efter tre månader utan träningsmatcher.

Halmstads BK har däremot röstats upp som den stora favoriter inför säsongen, och med tanke på hur stark deras trupp är känns det rimligt.

Det är också så att Halmstads BK tillhör den skaran med hemmastarka lag som samtidigt inte är helt beroende av sina supportrar. Det är inte det ofantliga trycket på Örjans Vall som gör att man vinner sina matcher där. Det är snarare att man känner sig trygga där.

Trelleborgs FF såg riktigt svaga ut förra säsongen, och såvitt vi kan se finns det inte mycket som talar för att man ska vända den trenden inför den här matchen. Eller den här säsongen för den delen.

Halmstads BK vinner spelas till 1,70 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Halmstads BK vinner
Odds: 1,70
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, tisdag 16/6
TV: 
Stream: