6 november 2019 Brage Kalmar Speltips

Speltips IK Brage – Akropolis 30/7: Underskattning

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Akropolis är säsongens utropstecken i Superettan, och laget fortsätter att underskattas inför mötet borta mot IK Bragen den 30 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

I egenskap av nykomlingar klev Akropolis in i den här säsongen utan några egentliga förväntningar på sig, och det har inte minst visat sig i oddsvärderingen inför matcherna i Superettan. Trots det har Akropolis gjort starka resultat så här långt.

En annan sak som gör att Akropolis klev in i säsongen som nederlagstippade är att man traditionellt inte är en förening som ska spela i de två högsta elitserierna i den svenska fotbollen. Men det kan svänga snabbt – och som det ser ut nu gör Akropolis det fortsatt väldigt bra.

Senast bortaslog Akropolis faktiskt serieledande Halmstads BK med 3-2 efter ett fantastiskt långskott i slutskedet av matchen. Det var ännu en match i vilken Akropolis visade att man kan hota vilket lag som helst – och dessutom gör det flera gånger om med flera mål.

Akropolis har nu två raka vinster och totalt fyra raka matcher utan förlust. På det hela taget är säsongsinledningen så pass bra att man tagit sig upp bland placeringarna strax bakom topptrion. Det gör att en vinst till skulle innebära aett Akropolis plötsligt konkurrerar på allvar.

Nikola Vasic är lagets stjräna, som redan nu har gjort fyra mål på sju spelade matcher. Det får man säga är ett bra facit i ett sådant lag.

IK Brage går för uppflyttning

Du kan egentligen inte vara närmare en uppflyttning än vad IK Brage från Borlänge var förra säsongen, när man dels föll på målsnåret i ligatabellen och sedan såg ut att få en gratisplats när Östersunds FK skulle begäras ner.

Men mitt i allt räddades ÖFK och man fick behålla sin elitlicens, som gjorde att IK Brage inte längre var aktuella för att flyttas upp. Därmed kändes det på något sätt som att IK Brage fick börja om i Superettan i år.

Så här långt gör IK Brage det bra och man ligger i samma näste som Akropolis. En vinst här och IK Brage sätter på allvar press på topplagen igen.

Senast föll IK Brage dock klart borta mot J Södra med 2-0, men förhoppningen är att åter trumma igång den offensiv som tidigare varit stark.

Båda lagen göra mål spelas till 1,64 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,66
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, torsdag 30 juli
TV: 
Stream: