6 november 2019 Brage Kalmar Speltips

Speltips IK Brage – Trelleborg 3/8: Målspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.Superettan åker vidare med tre matcher på måndagen, och vi rekar inför matchen mellan IK Brage och Trelleborgs FF den 3 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då är åter dags att fokusera lite på fotboll från Superettan, och det finns många matcher som sticker ut just den här måndagen. Men vi fokuserar helst på matchen mellan IK Brage och Trelleborgs FF, som spelas klockan 19:00 på måndagskvällen.

Nu ska sägas att man inte riktigt håller samma höga tempo i Superettan som man gör i den allsvenska fotbollen, men just nu är vi inne på den tionde omgången av säsongen. Det är ganska mycket med tanke på att den första matchen spelades för cirka en och en halv månad sedan. För lagen innebär det att man spelat väldigt många matcher på kort tid ch nu kan man börja skönja vad det har betytt för en del gäng. Det sliter mycket, och det har gjort att tabellen från tredjeplatsen och ner till mitten är oerhört jämn.

Det gör också att det finns ytterligare en faktor att ta med sig inför matchen, och det är huruvida lagen startar med sina starkaste elvor, om man roterar eller hur man resonerar om just dessa biter. Det är en viktig sak att hela tiden ha med sig.

Just inför det här mötet mellan IK Brage och Trelleborgs FF är det svårt att veta hur stor roll det spelar, men vi kan konstatera att det här två lag som spelat många täta matcher, och som nog hade kunnat ha fler poäng.

Målspel i fokus

Trelleborgs FF såg ganska risiga ut under inledningen på säsongen, och med förra året färskt i minnet var man lite tveksam till hur det skånska laget egentligen skulle stå upp den här säsongen. Men det mesta pekar på att man faktiskt står upp ganska bra.

Just nu hittar vi Skåneklubben någonstans i mitten av tabellen, och ett par vinster till på raken skulle göra att man snabbt blandar sig i toppstriden. Så små marginaler är det ändå vi har att göra med i Superettan.

På slutet har man öst in mål och inte minst 4-1-vinsten mot Dalkurd gav en ny boost.

Det går att jämföra med IK Brage som gjort ett par starka insatser på slutet, men som ändå inte fått med sig så många poäng som man velat. Det görs en del mål framåt, men släpps in lite för många, lite för enkla mål.

Båda lagen göra spelas till 1,74 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,74
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, måndag 3 augusti
TV: 
Stream: