13 augusti 2018 Jönköpnig Södra Värnamo speltips Superettan

Speltips J Södra – Dalkurd 12/8: Ny trepoängare

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Jönköpings Södra har sett krampaktiga ut stundtals under säsongen, men jagar nu tre poäng hemma mot Dalkurd FF den 12 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Superettan är tillbaka med en handfull onsdagsmatcher, och inte minst toppmötena är någonting extra att följa. Det har börjat bli ett toppskikt med lag som presterar klart bättre än genomsnittet, och där hittar vi inte minst Jönköpings Södra, som redan förra året hade chansen att gå upp till Allsvenskan.

Efter att ha hamnat i en lite sämre trend har Jönköpings Södra nu äntligen studsat tillbaka och radar upp starka resultat, om än med lite krampaktiga prestationer stundtals och allt annat än en sprudlande offensiv på slutet. Hur som helst har man fem raka utan förlust, och har fyra vinster på dessa.

13 av 15 möjliga poäng är ingenting annat än imponerande och det räcker för att man återigen ska slåss om en direktplats till Allsvenskan. Det är placeringar som många lag vill ha, och det kommer att bli tufft hela vägen in i mål för Jönköpings Södra, som just nu ligger som fyra i tabellen.

Nu möter man inga mindre än Dalkurd FF, som också har erfarenhet av allsvenskt spel för inte så länge sedan. Just den här säsongen krampar man sig fram, och huserar strax under mitten. Det kan bli tal om en bottenstrid om man inte studsar iväg nu. Just nu står man på tre raka utan förlust och det är ett tecken på att man har hittat lite rätt igen.

Jönköpings Södra är bättre

Det man ska ha med sig är att Jönköpings Södra redan förra säsongen skaffade sig ett klart övertag på Dalkurd FF, genom att vinna båda matcherna i Superettan den gången. Det var ett Jönköpings Södra som förra säsongen slogs i toppen, och som den här säsongen har precis samma mål. Det är väl oklart om förra årets matcher spelar jättestor roll nu, men det säger ändå någonting om hur klubbarna står mot varandra.

På hemmaplan ska Jönköpings Södra också ha en stor förde, inte minst då man spelar på ett underlag (gräs) som Dalkurd FF inte är fullt så vana vid. Deras tre senaste matcher, alla utan förlust, har varit på konstgräs och då har det gått bättre. Senaste gräsmatchen slutade med förlust borta mot Trelleborgs FF.

Formen är god i Jönköpings Södra och vi tänker oss att man bara kör vidare på samma spår här.

Jönköpings Södra vinner spelas till överraskande höga 1,97 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Jönköpings Södra vinner
Odds: 1,97
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 12 augusti
TV: 
Stream: