13 augusti 2018 Jönköpnig Södra Värnamo speltips Superettan

Speltips J Södra – Umeå 8/8: Klar favorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Jönköpings Södra har ambitionen att gå till den allsvenska fotbollen igen, och måste därmed gå för tre poäng hemma mot Umeå i Superettan den 8 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Inledningen på Superettan den här säsongen har visat att skillnaderna mellan toppen och botten fortsatt är väldigt stora, men att mittenskiktet sin vana trogen i Superettan är väldigt tätt, jämnt och kan sträcka sig över många placeringar.

Det innebär också att det blir många lag inblandade, och för ett par av lagen är det nu ett slags vägskäl på säsongen. En tredjedel är redan spelad, och nu ska det till att avgöras vilken del av tabellen man ska fightas i framöver.

Jönköpings Södra gick in i säsongen med klara ambitioner om att slåss i toppen, och det finns vissa tendenser som pekar på att man kommer vara kvar i toppen. Men det är också lite av just ett vägskäl för J Södra nu.

Förra säsongen var man ett topplag, men kunde inte riktigt konkurrera hela vägen in i mål och förlorade ett par nyckelmatcher under säsongen. Nu känns det som att Jönköpings Södra står inför precis en sådan match eftersom tabelläget sånär kräver en vinst.

Jönköpings Södra kommer med tre poäng mot Umeå slå följe med övriga topplag, och då ha häng på en direktplats till Allsvenskan fortsatt. Men en förlust här innebär snabbt att man måste slå om fokus till kvalplatsen, och att fler och fler lag bjuds in till att göra livet surt för Jönköpings Södra. Det vill man undvika.

Jönköpings Södra är hetare

Pavle Vagic har varit avstängd efter sitt röda kort och är nu tillbaka i laget, en spelare som Jönköpings Södra blir ännu spetsigare av att ha som mittback i trebackslinjen. Pa Konate väntas spela vidare på vänsterkanten där han har gjort flera starka insatser.

I bortalaget har man ganska god form, även om det blir på tok för få vinster sett över hela säsongen. Det blev dessutom förlust hemma mot Dalkurd FF senast, ett lag som man rimligen ska vara minst lika bra som när man spelar på hemmaplan.

J Södra har tre vinster på sina fyra senaste och har en formkurva som pekar uppåt. Nu gäller det bara att bygga vidare på den för att inte tappa mark.

J Södra vinner spelas till 1,70 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  J Södra vinner
Odds: 1,70
Bolag:  Coolbet
Spelstopp: 17:30, lördag 8 augusti
TV: 
Stream: