26 maj 2018 Örgryte Brage speltips Superettan

Speltips Örgryte – AFC Eskilstuna 4/7: Ångestmöte direkt

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är bara tre omgångar in i den svenska säsongen i Superettan, men det är redan ångest som gäller för Örgryte IS och AFC Eskilstuna inför den 4 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Superettan startade precis som Allsvenskan i mitten av juni månad, men här har man valt att skynda lite mer långsamt och spelar säsongen i ett något mer modest tempo. Anledningen är att man inte behöver göra samma typer av uppehåll som den allsvenska fotbollen måste göra under hösten.

Men det har redan hunnits spela tre omgångar och vi kan konstatera att vissa trender så sakteliga börjat sätta sig. Det finns ett par lag som ser starka ut, och som redan nu skaffat sig ett bra försprång i toppen. Men det finns också lag som inte kan vara särskilt nöjda med hur inledningen på säsongen har artat sig, varken spel- eller poängmässigt.

Två sådana lag är Örgryte IS och AFC Eskilstuna, som huserar i bottenskiktet och ligger som jumbo som nästjumbo inför den fjärde omgången.

Här kan vi konstatera att läget är väsentligt värre för bortalaget, som med sina noll poäng är klar jumbo. Att man har släppt in nio mål, gjort ett och inte varit nära poäng än säger också en del om hur svag inledningen på säsongen varit.

Det här var ändå ett lag som hade allsvensk status för inte alls länge sedan – bara för ett halvår sedan för att vara precis – men det har ändå inte varit en särskilt bra säsongsstart. Det kommer nog bli svårt att vända på den trenden också.

Örgryte IS är med i racet

Örgryte IS å sin sida har tre poäng och med det är tredjeplatsen bara en seger bort. Det är alltså en oerhört jämn tabell som vi har att göra med fortfarande, och det är inte dags att dra några förhastade slutsatser redan nu.

Det vi kan konstatera är att laget såg starka ut i premiären borta mot Ljungskile SK och vann med 3-2 där, men efter det har man två raka förluster i en stil som inte bådar särskilt gott inför fortsättningen på den här sommaren.

0-3 hemma mot Halmstads BK sved ordentligt, men frågan är om inte 2-0-förlusten borta mot Akropolis var ännu värre? Den satt som en ordentlig käftsmäll på ett lag som hade för ambition att ta sig uppåt i tabellen.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till vansinniga 1,68 gånger såsen hos Unibet. Här har vi inget lag som kommer att kunna köra över det andra.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kronor bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian)
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:30, lördag 4 juli
TV: 
Stream: