Speltips Örgryte Halmstad 23 juni 2020

Speltips Örgryte – Halmstad 23/6: 3,40-taggare från Superettan

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Superettan bjuder på ett väntat toppmöte mellan Örgryte IS och Halmstad BK, vars insatser från premiären båda lämnade mer att önska, där vårt speltips ska mer än tredubbla det investerade kapitalet.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Premiärbesvikelser

Örgryte och framförallt Halmstad tillhör ett par av de främsta toppkandidaterna i årets Superettan – och ska båda ses med goda möjligheter att ta en allsvensk plats.

Men om fallet ska bli som sådant, då bara måste de prestera bättre fotboll än vad de lyckades med i premiärerna. Örgryte vann förvisso med 3-2 borta mot Ljungskile, men visade upp en enorm sårbarhet i det defensiva – och det kommer knappast hålla när de väntar tuffare motstånd. Hade flyt och måste steppa upp nu.

Värre var det förvisso för Halmstad, vars insats såväl som resultat i premiären var undermåliga. Hemma på Örjans Vall hackade det brutalt i maskineriet, varpå slutsiffrorna också skrevs 0-1.

Men en premiär är alltid en premiär, och en match är en match, och det man behöver inte känna alltför stor stress – ännu. De har ett kompetent tränarnamn i Magnus Haglund, ett material av fantastisk Superettan-klass med spelare som Mikael Boman, Joel Allansson, Dusan Djuric samt sparkapital i skadade Alhassan Kamara. En annan nivå än merparten av konkurrenterna.

Delad pott – ett rimligt utfall

Vi värderar Halmstad och deras spelarmaterial som nivån ovanför Örgrytes, men det ska inte betyda att de räknas som större favoriter i afton.

Premiären var, som nämnt, ett orosmoln och spelet klaffade inte alls. Nu möter de en potentiell toppkonkurrent, som åtminstone vann deras premiär och dessutom målade vid tre tillfällen, och det på bortaplan.

Känslan således – att det kommer bli löjligt tätt på inför ett supportertomt Gamla Ullevi. Delad pott känns som ett fullt naturligt utfall och vettigt spelalternativ inför matchen, inte minst när vi får oddset 3,40 för det.

Det här krysset plockar vi med fördel hos Bet365, alltså till marknadsledande odds.

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,40
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 23/6
TV: 
Stream: