6 augusti 2019 Örgryte Halmstad Speltips

Speltips Örgryte – J Södra 18/8: Superettan

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Jönköpings Södra har siktet inställt på Allsvenskan, och möter nu Örgryte IS på bortaplan i Superettan tisdagen den 18 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är åter dags för Superettan, och det är inga dåliga matcher som väntar på tisdagskvällen. Ett möte som sticker ut spelas på Gamla Ullevi mellan klassiska lag som Örgryte IS och Jönköpings Södra.

Jönköpings Södra har valt att göra en del förändringar i spelartruppen under sommaren, och har bland annat fått in Pa Konate och Pavle Vagic, två spelare som båda har ett förflutet i den skånska storklubben Malmö FF. Det har fått önskad effekt.

Just nu är formen nämligen väldigt god på Jönköpings Södra, som går bra i Superettan och som har radat upp starka resultat, och fina insatser på slutet. Det gör att Jönköpings Södra nu gör helt rätt i som siktar uppåt, mot Allsvenskan, igen.

Nu möter Jönköpings Södra dessutom ett Örgryte IS som man har ganska goda minnen från att spela mot, med två raka vinster mot laget. Bland annat vann man med 2-0 i Svenska Cupens gruppspel tidigare under 2020.

På det hela taget råder det ingen tvekan om att Jönköpings Södra är det hetare laget här, och det visar inte minst tabellplaceringen. Jönköpings Södra är fyra i tabellen och en vinst skulle göra att man återigen nosar på en direktplats på allvar. Degerfors IF allra längst upp ser ut att vara svårrubbade för närvarande, men det är verkligen öppet krig om kvalplatsen bland annat.

Jönköpings Södra är i form

Örgryte IS öppnade säsongen väldigt svagt och såg ut att förstöra sina chanser till att blanda sig i någon form av toppstrid direkt, men efter att ha vänt lite på formen sista veckorna ser det plötsligt aningen bättre ut. Nu är man på elfteplatsen och har därmed chansen att blanda sig i toppstriden med tiden.

Men då behöver den fina trenden fortsätta, och just nu står laget på fem raka matcher utan förlust. Vidare ska sägas att man vunnit två av sina tre senaste matcher. Det är ett poängsnitt på sådana nivåer som krävs för att man ska kunna klättra markant i tabellen.

Nu möter man ett av de mer svårspelade lagen på hemmaplan, och vi litar på att det här är en match som båda lagen försöker vinna.

Båda lagen göra mål spelas till 1,65 gånger smeten hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,65
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, tisdag 18 augusti
TV: 
Stream: