6 november 2019 Brage Kalmar Speltips

Speltips Trelleborg – Brage 11/9: Målspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Trelleborgs FF kan hämta ikapp avståndet upp till IK Brage i Superettan vid en vinst på hemmaplan den 11 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är lite luriga tider i den svenska fotbollen, och inte minst Superettan går en lite speciell period till mötes. Eftersom halva säsongen nu är spelad, och serien vände i förra omgången, är det nu det ska till att positioneras ordentligt inför avslutningen.

Matcherna som nu följer innebär viktiga poäng åt alla möjliga håll, och det gäller för lag i botten att alstra poäng så snabbt det bara går. För snart kommer det att gå snabbt åt fel håll. Det är en intensiv höst vi har framför oss.

Ett lag som det här gäller är Trelleborgs FF, som nu har tre poäng ner till kvalplats, men som med en vinst plötsligt kan ligga på övre halvan. Det är i praktiken många lag indragna i den här bottenstriden, och då gäller det att försöka hålla så många som det bara går bakom sig.

IK Brage ligger sjua, men får anses vara en del av bottenstriden då man bara har sex poäng ner till en kvalplats. Förlorar man här är man på samma poäng som Trelleborgs FF plötsligt.

Vi rekar med överspel

Det finns faktiskt en del intressant att hämta från den inbördes statistik som lagen har mot varandra. Ser vi till de fyra senaste mötena nere i Skåne har IK Brage inte lyckats ta en enda vinst, men samtliga matcher har slutat med oavgjort. 1-1 gånger tre, och 2-2 i den senaste matchen. Det var förra säsongen.

Men med tanke på att ett par av matcherna är daterade långt bak i tiden är det inte särskilt relevant. Vad som är desto mer relevant är att IK Brage de två sista åren vunnit båda matcherna på hemmaplan, 2-0 och 3-0, och att man alltså tog poäng borta mot TFF förra året. Då slutade matchen 2-2.

För att summera kan sägas att Trelleborgs FF har haft anmärkningsvärt svårt för det här laget, och det rimmar ganska väl med tiden man varit ett bottenlag. Detta samtidigt som IK Brage etablerat sig som ett lag på övre halvan i Superettan.

Trelleborgs FF och IK Brage har haft en tendens att spela målrika ma tcher under säsongen, med en ganska potent offensiv och en defensiv som läcker för mycket. Därför har vi förväntningar som säger mål inför det här mötet.

Över 2,5 mål spelas till 1,87 gånger krämen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,87
Bolag: Casumo
Spelstopp: 19:00, fredag 11 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: