Speltips Trelleborg – Dalkurd 25/7: Avlägsen allsvensk dröm

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Som det ser ut nu kommer Trelleborgs FF och Dalkurd FF få svårt att nå Allsvenskan. Lagen möts i Superettan den 25 juli 2020.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För bara några säsonger sedan spelade såväl Trelleborgs FF som Dalkurd FF i det allsvenska finrummet, men nu har man helt enkelt tappat sin status som allsvenska klubbar. Och i ärlighetens namn är det en bra bit upp till att lagen ska kunna klassas som självklara allsvenska klubbar.

Trelleborgs FF har en stark historia och har såklart varit uppe på allvar, men Dalkurd FF har bara varit upp en snabb, och inte särskilt stark, säsong. Det är dock imponerande på olika viss.

Nu möts lagen i Superettan och efter en svag inledning på säsongen är såväl Trelleborgs FF som Dalkurd FF i behov av poäng inför det här mötet. Det gör att våra förväntningar är höga på själva matchen ur ett underhållningsperspektiv.

Trelleborgs FF har faktiskt varit helt okej på hemmaplan under säsongen, och vann senast mot GAIS med 2-0. I övrigt har man ett kryss mot topplaget GIF Sundsvall, och en uddamålsförlust mot Östers IF, som också är ett topplag. Det är inget sprudlande facit, men på Vångavallen är och förblir Trelleborgs FF vara ett svårslaget lag.

Dalkurd släpper in för mycket

Om vi ser till den totala tabellen slår det oss snabbt att Trelleborgs FF är ett lag som gör för få mål, och med bara sex gjorda mål framåt finns det saker att vässa på där. Dalkurd FF däremot öser in mål och har redan gjort 11 på 7 omgångar. Det sticker ut med tanke på att man trots det är ett lag som ligger på den nedre halvan.

Dalkurd FF kommer till den här matchne med en lång trend utan vinster, och har fem raka matcher utan vinst, varav tre har slutat med kryss. Båda lagen göra mål är ett spel som har suttit i samtliga matcher och det är en klar indikation på vad det är för typ av fotboll som det här laget spelar den här säsongen.

Så vad ska vi förvänta oss? Det mesta pekar på att vi får se en öppen historia mellan två lag som väldigt gärna kniper tre viktiga poäng.

Båda lagen göra mål spelas till 1,82 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 17:30, lördag 25 juli
TV: 
Stream: