Speltips Trelleborg GIF Sundsvall 3 juli 2020

Speltips Trelleborg – GIF Sundsvall 3/7: 3,40-oddsare

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det är på sin plats att höja risknivån och således oddset inför fredagens match mellan Trelleborg och GIF Sundsvall i Superettan. Ta del av vår 3,40-oddsare till speltips här!

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Giffarna på toppen av kullen

Superettan bjuder på två matcher under fredagskvällen, den här samt Jönköping Södra – Akropolis. Matchandet är tätt och en tiondel av serien är redan avverkad. Nu inleds den fjärde omgången.

GIF Sundsvall blev av med stora delar av deras spelartrupp i samband med att de åkte ur Allsvenskan förra året, men har alltjämt vass spets – kanske mindre bredd – och räknas som en av de starkaste utmanarna till att ta en av de allsvenska platserna. Spelare som Ciércoles, Johan Blomberg och inte minst Pontus Engblom sticker ut.

Den senare av dessa, Pontus Engblom, skulle vara ett bra namn även på allsvensk nivå och på dessa tre matcher har han antecknats för inte färre än fem fullträffar av lagets totala sex. Gubben i lådan på nytt?

Giffarna har tagit platsen i förarsätet, står placerade som etta och detta efter vinster över Umeå FC och Brage samt senast oavgjort hemma mot Dalkurd.

Trelleborg har en del hyfsade namn och ser, på pappret, något starkare ut än under fjolåret. Dock en bra bit från toppmaterial, ska understrykas. Säsongen inledde de på bästa möjliga sätt med en praktskräll, 1-0-vinst borta över Halmstad BK. Sämre har det sett ut därefter; förluster mot såväl Öster (0-1) som Ljungskile (0-2).

3,40-oddsare till speltips

GIF Sundsvall har ett bättre material än Trelleborg och dessutom sett bättre ut, samt fått bättre resultat, under seriens upptakt.

Men behöver det betyda att de kommer vinna en bortamatch som denna, i en så pass jämn serie som Superettan? Absolut inte. Vi ser istället indikationer på att en mycket tät historia väntar på klassiska Vångavallen.

Av de inledande matcherna att döma kunde TFF mycket väl ha fått ut mer i resultat. Spelet har ändå varit lovande och om de fortsätter likadant kan säsongen falla ut väl. Detta medan Sundsvall möjligen haft visst flyt i deras matcher.

Och en faktor som inte får underskattas är den att matchen spelas på naturgräs – någonting som starkt talar emot Giffarna. Blir en annan typ av fart på bollen och den är inte fullt gynnsam bortalaget.

Så, slutsatsen? Att det slutar oavgjort till 3,40 gånger pengarna hos Coolbet.
Annons:
  Rygga spelet hos coolbet – Få 100 kronor i välkomstbonus!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss (x)
Odds: 3,40
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, fredag 3/7
TV: 
Stream: