20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips Önnered – Helsingborg 27/11: Handbollsligan

Handbollsligan åker vidare fredagen den 27 november 2020 med mötet mellan Önnereds HK och OV Helsingborg.

Det har varit en speciell säsong för handbollslagen runt om i hela Sverige och den säsong som nu artar sig påminner en hel del om den som spelas på hockeysidan. Med inställda matcher, ett haltande spelschema och en tabell som därmed inte är helt jämn går det inte att dra för stora växlar av vad lagen har presterat hittills.

I mittensiktet är det urjämnt och ett par vinster hit eller dit kan snabbt ändra saker och ting inför vårens slutspel. Men i botten har vi ett par klara lag, som liksom inte har det i sig att ta sig upp från det här skiktet av tabellen.

Allra värst är läget för OV Helsingborg, som sedan starten varit ett bottenlag och som likt fotbollslaget på herrsidan, Helsingborgs IF, har fått vänja sig vid bottenstrid under hela det här året.

Just nu ligger man som jumbo och vill gärna vända på den negativa trenden, men resultaten går inte deras väg. Den saken är väldigt given.

Nu senast stod man inte upp särskilt bra i derbyt mot HK Malmö, som i för sig är ett givet topplag som alltid är svåra att slå. Men att förlora med åtta bollar på sin egen hemmaplan är en tydlig indikation på att laget har en del att jobba på.

Om vi ska se något positivt är det att OV Helsingborg faktiskt är ett lag som är helt okej i offensiven och att man spelar många målrika matcher. Sällan är det dock till deras fördel, då man släpper in för mycket och för enkelt.

Målspelet på svensk handboll

Nu möter man Önnereds HK på bortaplan, en motståndare som man på pappret ska ha en helt okej sportslig chans mot, men som man trots det är klar underdog mot.

Det är också ett Önnereds HK som varit en del av bottenstriden under stora delar av säsongen och likheterna mellan lagen slutar egentligen inte där. Det här är också ett lag med sina tydligaste styrkor i offensiven, men sina brister i defensiven. Det kostar på.

Samtliga gånger som dessa lag har spelat mot varandra sista säsongerna har det blivit över snittet i antalet mål. 34-31 slutade det förra mötet, just den här säsongen, när man spelade i Helsingborg. Det säger en del om vilken typ av match som nu kan vänta.

Över 55,5 mål spelas till 1,85 gånger smeten hos 888sport.

Speltips:

Speltips: Över 55,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: 888sport
Spelstopp: 19:00, fredag 27 november 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: