Speltips inför Luleå HF – Frölunda 14/1: Het semifinal

Luleå Hockey sitter i förarsätet inför returen mot Frölunda Indians i pågående Champions Hockey League.

Annons:

Champions Hockey League är framme vid sin i stort sett helt avgörande fas, när det nu ska till att avgöras vilka lag som tar sig till final. Med tre svenska lag kvar i turneringen finns det goda chanser på att det blir en helsvensk final.

En helsvensk semifinal har det hur som helst blivit och nu är det alltså dags att spela den sista matchen i detta dubbelmöte. Efter den första matchen, som spelades nere i Göteborg, är det Luleå Hockey som ligger bäst till.

Detta sedan man vunnit med 3-2 i Scandinavium och satt sig själva i förarsätet. Det var en minst sagt imponerande insats, inte minst då man alltså kunde åka ifrån en bortamatch i det här läget med en vinst. Det gör att det är Frölunda som måste fram här.

Nu ska sägas att Frölunda fortsatt är det lag i svensk hockey som tar den här turneringen på störst allvar. Det visas av att man vunnit hela rasket vid tre tillfällen och är Europas mesta mästare vad gäller CHL. Det är med andra ord en turnering som man verkligen tar på allvar.

Annons:

En intensiv historia

Det här är lite speciella förutsättningar som råder i den här semifinalen och med det här formatet tvingas lite konstgjorda matcher fram. Det är alltså dubbelmöte som gäller, utan bortamålsregeln, varpå det är helt vidöppet inför den här returen.

Men det är fortfarande så att det är Frölunda som helt och fullt måste gå för att vinna matchen. Det är göteborgarna som ligger under, medan hemmalaget alltså då kan bevaka den ledning man har med sig från den första matchen. Det ska inte underskattas.

Men med det sagt kommer ett mål åt endera håll att sätta sin tydliga prägel på matchen. Om det är Luleå som tar ledningen tidigt tvingar det fram gästerna ännu mer. Det skulle kunna bli en riktigt intensiv historia faktiskt.

Över 4,5 mål går att spela till hela 1,84 gånger såsen hos Unibet. Det låter som en rimlig utgång av matchen i våra ögon.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds: 1,84
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, tisdag 14/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: