11 februari 2019 västervik björklöven speltips hockeyallsvenskan

Speltips inför AIK Hockey – IF Björklöven 8/1: Enkel vinst

AIK Hockey gäller som underdog inför det tuffa mötet med serieledarna IF Björklöven i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Det är onsdag och den som har koll på svensk ishockey vet att det då innebär fina matcher i HockeyAllsvenskan. Den här veckan är inget undantag och nu tycker vi oss ha hittat fint spelvärde inför matchen mellan AIK och IF Björklöven.

Här har vi ett hemmalag som går väldigt tungt den här säsongen och som det redan nu snackas om kommer att få svårt att klara nytt kontrakt. Det som kan bli räddningen är att skillnaden och steget ner till Division 1 fortsatt är väldig stor inom svensk hockey.

För bortalagets del har säsongen varit något helt annat och formen är dessutom väldigt god. För i seriefinalen mot BIK Karlskoga senast blev det inte bara tre viktiga poäng, utan också en stor kross. Laget gick upp till 5-0 innan gästerna kunde putsa siffrorna till 5-1. IF Björklöven har därmed 80 poäng och är i överlägsen ensam majestät i toppen.

Annons:

Klasskillnaden är enorm

Det finns väl ingen som kan säga emot vårt påstående om att IF Björklöven rakt igenom är ett bättre hockeylag än vad AIK Hockey är? Den här säsongen har klasskillnaden mellan lagen varit slående redan från de första omgångarna. Det är snarare så att avståndet mellan lagen och dess förmåga att prestera bara blir större och större.

IF Björklöven gick in i säsongen som ett lite oklart lag, som så många gånger förr, men ganska snabbt stod det klart att man har fått många fina bitar på plats. Nu har man bara kunnat eskalera sin egen utveckling, i positiv bemärkelse. Det gör att man nu gäller som given serieledare med hela åtta poäng ner till tvåan.

Samtidigt är AIK Hockey så gott som hopplös jumbo med 23 inspelade poäng på 34 omgångar. Det är inget vidare facit för en klubb som förra säsongen kvalade till SHL. Raset beror mycket på spelartapp, men det är också tydligt att luften har gått ur organisationen, ledarstaben och även supportrarna.

Och luft behöver man för att kunna slå IF Björklöven. Det kvittar om det är på hemmaplan, om man inte har mod kommer man att bli överkörda. Det är precis vad vi förväntar oss kommer att hända i den här matchen.

IF Björklöven -1,5 spelas till 1,64 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  IF Björklöven -1,5
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, onsdag 8/1
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

Annons:


Annons: