20 december 2018 södertälje tingsryd speltips hcokeyallsvenskan

Speltips inför AIK – Södertälje SK 17/1: Målspel

Allt fokus på målmarknaden gäller inför matchen mellan AIK och Södertälje SK i HockeyAllsvenskan på fredagskvällen.

Annons:

Det är fredag och då är det som brukligt hockeyallsvenskt fokus som gäller. Just den här veckan fokuserar vi på matchen mellan AIK och Södertälje SK, två lag som hör hemma på lite olika delar av tabellen den här säsongen. Det känns knappt som att man spelar i samma serie.

För trots att SSK inte på något sätt är ett topplag – just nu är man utanför kvalserien med någon poäng – har man redan hunnit skrapa ihop mer än dubbelt (!) så många poäng som AIK Hockey. Södertälje SK står alltså på 49 poäng medan AIK Hockey inte har mer än 24 poäng. Då har 37 matcher spelats.

Bortalaget kommer från en ganska bra period där man sprutat in mål efter årsskiftet och senast mot Björklöven, överlägsna serieledarna, höll man på att få med sig en poäng. Den matchen slutade 5-2.

AIK Hockey däremot har inte vunnit en match sedan 11 december. Det är siffror som egentligen får tala lite för sig själva.

Annons:

AIK släpper in för mycket

Den som åtminstone har slängt ett halvt öga på Hockeyallsvenskan under säsongsinledningen har såklart märkt att AIK Hockey är ett lag som inte ens hör hemma i den här serien. Den här säsongen har varit något av det mest deppiga man har sett, inte minst mot bakgrund av att han så sent som för ett knappt år sedan kvalade till SHL. Den gången sprack det och det betalar man för än i dag.

Det finns många anledningar till att man har det så svårt, men att man bara har 24 poäng på 37 matcher är såklart ett ordentligt underbetyg. Då ska sägas att en stor del av förklaringen är det faktum att man släpper in alldeles för många mål. Det läcker bakåt i match efter match.

Om vi ser till målskillnaden är den redan nu på hissnande -71 och det mesta pekar på att den kommer att sluta på minst 100 minus. Det är helt absurda siffror och ett tydligt bevis på att spelartruppen inte är bra nog.

På slutet har man lyckats göra en del mål, men man släpper fortsatt in för mycket. Det kan man inte blunda för att så är fallet.

Över 5 mål (asian handicap) spelas därför till 1,84 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,84
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, fredag 17/1
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: