18 mars 2019 bik karlskoga västerås ik speltips hockeyallsvenskan shl

Speltips inför BIK Karlskoga – AIK Hockey 7/2: Enkel vinst

AIK Hockey har haft det tungt hela säsongen och vi ser ingen ljusning inför matchen borta mot BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Det är fredag och som vanligt är det synonymt med ett antal matcher i den hockeyallsvenska serien. Det är vanligtvis en full omgång som dukas upp, men just den här gången får vi nöja oss med tre matcher. Det gör att vi har lyckats gräva fram två bra speltips.

Det ena kommer från mötet mellan BIK Karlskoga och AIK Hockey, två lag som har på helt olika nivå den här säsongen.

BIK Karlskoga låg länge med i toppen och såg ut att kunna slåss om en direktplats, men med nio poäng upp börjar vi undra om det är realistiskt att hoppas på. Vi kan väl konstatera att chansen fortfarande lever och att man då är beroende av att Modo Hockey förlorar ett par matcher i följd. Att man ska kunna rubba IF Björklöven längst upp i topp ser vi som omöjligt.

AIK Hockey å sin sida har 18 poäng upp, och har dessutom en målskillnad på hela minus 78. Det säger en hel del om hur bra man varit den här säsongen. Det finns egentligen inte jättemycket som pekar på att trenden är på väg att brytas.

Annons:

AIK Hockey är en guldgruva

Det är sannerligen ett ämne som vi har återkommit till många gånger i våra speltips under säsongen, men det är fortfarande slående hur mycket vi har lyckats gräva fram i vinstväg på AIK Hockey. Det här är en säsong som man kommer att minnas i den här föreningen länge – men av helt fel anledningar.

Förra säsongen var man nära att ta sig upp till SHL, men efter att ha missat avancemanget tappade man stora delar av spelartruppen och har fått bygga om med en sämre ekonomi inför året. Det har kostat en hel del. Det var många som förväntade sig det – men var vi verkligen beredda på att AIK Hockey skulle vara så svaga?

Tack och lov för vår del, ur ett rent spelperspektiv, kunde vi följa upp den svaga trenden tidigt och hur helt enkelt cashat in fina pengar under hela säsongen på att AIK Hockey fortsatt förlora. Laget står fortsatt på svaga 31 poäng på 43 omgångar och är därmed överlägset sist i tabellen.

Nu kan vi inte tänka oss annat än att man får det tufft igen – och vi går gärna in på ett spel på hemmalaget. BIK Karlskoga -2 (asian handicap) spelas till 1,81 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  BIK Karlskoga -2 (asian handicap)
Odds:  1,81
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, fredag 7/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: