11 februari 2019 västervik björklöven speltips hockeyallsvenskan

Speltips inför IF Björklöven – Mora IK 6/3: Maxspel i sista omgången

Vi tvekar inte en sekund när vi utser IF Björklöven till stor favorit inför hemmamötet med Mora IK i den allra sista omgången av Hockeyallsvenskan den 6 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter en synnerligen lång säsong är vi nu framme vid den allra sista omgången i grundserien. Hockeyallsvenskan dukar upp det som blir den sista hockeyfredagen för hela säsongen – om vi då följer att räkna bort kval- och slutspelsmatcherna som också kommer att fortsätta enligt ungefär samma procedur.

Det lag som har imponerat allra mest är serieledande och serievinnande IF Björklöven, som inte bara seglat iväg och vunnit tabellen i stor stil, utan som också passat på att slå nytt rekord för antalet inspelade poäng under en och samma säsong i Hockeyallsvenskan.

Det i sig borde räcka för att beskriva storheten i det här laget, men den som av någon märklig anledning inte har följt Hockeyallsvenskan kanske också vill veta lite om laget? Det här är ett kollektiv som är urstarka på sin hemmaplan, och som den här säsongen steppat upp på bortais.

När andra lag är beroende av enskilda spelare har IF Björklöven fortfarande ingen spelare nära toppen av skytteligan eller poängligan. Joe Cannata, målvakten, är den enda spelare som sticker ut på ett individuellt plan. Detta då han har bäst räddningsprocent i ligan.

Annons:

Vi rekar på IF Björklöven

IF Björklöven har egentligen inte så mycket att spela för, men kommer nu att försöka vässa formen inför den hockeyallsvenska finalen som med stor sannolikhet kommer att spelas mot Modo Hockey. Det är ett lag som IF Björklöven har brottats med mycket tidigare under säsongen.

Som bekant är systemet som sådant att det nu inte spelar någon roll att IF Björklöven varit dominanta under grundserien. Det handlar för IF Björklöven om att vässa formen här och nu – för nu ska allt komma att avgöras. Men vi vågar lova att IF Björklöven har siktet inställt på SHL och tänker ge det ett ärligt försök.

Mora IK å sin sida har en del att spela för och kan nå kvalserien, men vi tror inte att laget eller klubben ser det som realistiskt att nå SHL oavsett. Spelarna är såklart tävlingsinriktade i sig – men om man lyckas knipa den sista platsen till kvalserien ska inte spela någon roll i slutändan.

IF Björklöven vinner (ordinarie tid) spelas till 1,48 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  IF Björklöven vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,48
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, fredag 6/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: