12 februari 2020 Modo Timrå Speltips

Speltips inför Modo Hockey – Tingsryds AIF 4/3: Vinst är allt som räknas

Modo Hockey är ingenting annat än stora favoriter inför mötet med Tingsryds AIF på hemmaplan i Hockeyallsvenskan den 4 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Nu börjar det äntligen dra ihop sig till den avgörande fasen av säsongen i Hockeyallsvenskan, och man kan inte klaga på underhållningsvärdet som vi har fått se under egentligen hela säsongen.

Med två omgångar kvar att spela av grundserien är det skarpt läge längst upp i toppen – där IF Björklöven redan är klara för hockeyallsvensk final men där Modo Hockey och Timrå IK ska göra upp om andraplatsen.

Just nu ligger lagen på exakt samma poäng – 105 till antalet – och det handlar alltså om att ta fler poäng än sina motståndare sista omgångarna. Just nu leder Modo Hockey på målskillnad då man har sex mål bättre. Det blir otroligt svårt att ta igen.

Men för att inte riskera att så blir fallet litar vi blint på att Modo Hockey går stenhårt mot Tingsryds AIF. Det här är i för sig ett lag som i tabellen har chans på en plats till kvalserien (två poäng upp) men som förmodligen inte har så mycket att hämta i en sådan ändå. Frågan är om det blir motiverande nog?

Annons:

Modo Hockey öser på

Modo Hockey kommer till matchen med det som är hela seriens bästa offenssiv, och då fokuserar vi främst på ett par spelare som alla är med i toppen av poängligan. Patrik Karlkvist, Jonathan Johnson och Adam Tambellini har varit vitkiga från början hela vägen in i mål för Modo Hockey.

Tingsryds AIF har inte många spelare som ligger högt på sådana listor. Det säger en del om att man inte är ett lag som blir ett räkna med heller. Arvid Söderblom är i för sig tvåa i den totala målvaktsligan, men det bottnar i att han får en hel del att göra också.

Här har vi svårt att se hur Modo Hockey skulle bomma chansen till tre viktiga poäng, och förmodligen med en god marginal när man ändå är där. Modo Hockey -1,5 spelas till 1,68 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Modo Hockey -1,5
Odds: 1,68
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 4/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: