12 februari 2020 Modo Timrå Speltips

Speltips inför Modo Hockey – VIK Västerås 14/2: Rakt spel

Modo Hockey gäller som klara favoriter inför matchen mot VIK Västerås på fredagskvällen. Det är HockeyAllsvenskan som står på schemat.

  Spela Modo Hockey vinner (ordinarie tid) till 1,65 hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är fredag och hockeyallsvenskt fokus är vad som gäller. För vår del finns det nu två speltips på sajten som berör fredagens matcher från HockeyAllsvenskan – samtidigt som den släntrande matchen mellan Färjestad och Skellefteå AIK också bevakas med ett trevligt speltips.

I den här texten fokuserar vi på matchen mellan Modo Hockey – tvåa i den totala tabellen – och femman VIK Västerås. Det låter kanske som att skillnaderna mellan lagen inte är så stora, men vi skulle säga att 18 poängs skillnad säger en hel del om styrkeförhållandet.

Modo Hockey har egentligen från starten varit givna i toppen och fortsätter att rada upp vinster. Det kan man inte anmärka på. Med +59 i målskillnad har Modo Hockey också visat sig vara ett lag som har förmågan att köra över sina motståndare.

VIK Västerås kommer att delta i kvalserien i hopp om att nå SHL, men i vår värld har Modo Hockey sällskap av ytterligare tre lag som får räknas till topplagen. VIK Västerås är närmast utanför, men det är BIK Karlskoga, IF Björklöven, Timrå Ik och såklart Modo Hockey som hör till toppen på allvar. Det är en kvalitetsskillnad längre ner, så är det bara.

Annons:

Modo Hockey vinner igen

Efter att ha förlorat säsongens första möte med VIK Västerås har Modo Hockey nu två raka vinster mot laget, och det har varit i övertygande stil. Marginalen har varit på fyra respektive tre mål, och det har blivit många målrika matcher när lagen gjort upp.

På slutet har Modo Hockey visat en form som varit lite upp och ner, men man har samtidigt lyckats befästa sin position som klar tvåa. Det är ganska viktigt med tanke på att det bara är två lag som har chansen på en kortare väg till SHL när de spelar den HockeyAllsvenska finalen senare i vår.

VIK Västerås må ha vunnit senast, men hade dessförinnan en trend på tre raka förluster. Vår känsla är att laget inte riktigt räcker till på bortais mot Modo Hockey.

Modo Hockey vinner (ordinarie tid) spelas till 1,65 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Modo Hockey vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,65
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, fredag 14/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: