4 april 2019 timrå oskarshamn speltips shl kval

Speltips inför Timrå IK – BIK Karlskoga 10/2: Toppmöte väntar

BIK Karlskoga spelar borta mot Timrå IK i det som blir ett hejdundrades toppmöte i HockeyAllsvenskan. Matchen spelas måndagen den 10 februari 2020 och vi rekar såklart.

  Spela över 5,5 mål till oddset 1,90 hos betway!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns all anledning att ha höga förväntningar inför matchen mellan BIK Karlskoga och Timrå IK på måndagskvällen. I själva verket finns det flera anledningar till att skruva upp förväntningarna redan på förhand, eftersom det här är två lag som verkligen kan spela en intensiv och underhållande hockey.

BIK Karlskoga har egentligen imponerat under hela säsongen, och är i sina bästa stunder ett lag som kan gå precis hur långt som helst i den här serien. Nu ser det ut som att BIK Karlskoga får rikta in sig på att försöka nå ett SHL-kval via kvalserien, men om man hade haft en annan jämnhet kunde man slutat topp 2 i den här serien.

Visst, det är inte mer än nio poäng upp till Modo Hockey för BIK Karlskoga. Men faktum är att Timrå IK ligger på samma poäng och också nosar där bak. Det känns lite för tight för BIK Karlskoga att hinna ta sig ikapp och förbi.

Det som däremot har imponerat med BIK Karlskoga är deras målskytte. Så här långt ligger man +50 i målskillnad och det är kanske det som kommer att kunna ta laget hela vägen. BIK Karlskoga är just nu etta av lagen som tar sig till kvalserien (alltså trea totalt) och då får man som ni vet en liten buffert med poäng inför att det ska avgöras.

Det här mötet med Timrå IK – som just nu har exakt samma poäng som BIK Karlskoga – blir en bra vägvisare på hur grundserien slutar.

Annons:

Mål, mål, mål hittas

BIK Karlskoga kommer från en trend med tre raka vinster och är därför bra på hugget inför den här toppmatchen. En stor anledning till att man gör det så bra stavas Fredrik Forsberg. Den offensiva forwarden är verkligen ett kap vad gäller att göra mål. 28 stycken till antalet hittills. Det är ett starkt facit – och klart bättre än Jonathan Dahlén och Albin Lundin som är Timrås bästa målskyttar hittills.

Men som lag är Timrå IK som bekant väldigt målfarliga, och fortsätter att ösa in mål i vissa matcher. Senast blev det 5-1 borta mot Karlskrona HK och det gör att även hemmalaget har en fin trend inför den här matchen.

4-3 blev senaste mötet mellan dessa båda lag och även fall det kanske inte blir fullt så många tror vi ändå på minst sex mål. Det känns som att vi landar någonstans där igen.

Över 5,5 mål spelas till 1,90 gånger krämen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål totalt
Odds: 1,90
Bolag: Betway
Spelstopp: 19:00, måndag 10/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: