11 februari 2019 västervik björklöven speltips hockeyallsvenskan

Speltips Vita Hästen – Björklöven 7/10: Klar favorit

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Björklöven gäller som en av förhandsfavoriterna inför säsongen och nu möter laget Vita Hästen på bortaplan den 7 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är skarpa tider i HockeyAllsvenskan, och för Björklöven är vi redan framme vid den tredje matchen för säsongen. Så här långt har laget radat upp idel vinster, och nu siktar man på tre nya poäng borta mot Vita Hästen.

På det hela taget gjorde Vita hästen faktiskt en ganska bra säsong förra året, och kunde med sina 81 poäng räkna in en sjätteplats i tabellen. Det var samma poäng som Södertälje SK på placeringen innan, och vore det inte för att corona kom skulle man alltså ha spelat playoff för att försöka kravla sig till SHL.

Det hade man såklart aldrig klarat, och det är inte direkt dit laget från Norrköping ska satsa i det här läget. Det finns mycket kvar att bygga på för att man först och främst ska kunna klassas som ett stabilt lag på hockeyallsvensk nivå, och det är väl egentligen det som blir det intressanta med den här säsongen.

Om vi bara ser till ordinarie tid är en intressant sak med Vita Hästen faktiskt att man förlorade (19) nästan lika många matcher som man vann (20) under förra säsongen. Det är alltså ett lag som skiljer sig rätt mycket från dag till dag, och som på fel dag, och mot fel motstånd ofta får det ganska tufft.

Björklöven är svårslagna

Som bekant hade Björklöven en ruskigt bra säsong förra året, och vore det inte för corona är det mycket väl så att man hade haft SHL-status nu. Men slutspelsfasen av säsongen blev inställd och rekordhållarna Björklöven fick aldrig visa sig på styva linan.

Det lär ha svidit ordentligt, och nu har man också tappat ett par av sina allra bästa spelare inför den här säsongen. Men frågan är om Björklöven kan resa sig ändå? Inledningen på säsongen är lovande med två raka vinster och nio gjorda mål framåt redan.

Vita Hästen har bara spelat en match och vann direkt med 5-2. Så här tidigt på säsongen tror vi därför att båda lagen ser det här som en bra utmaning – och att man gasar på direkt.

Över 5 mål (asian) spelas till 1,87 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5 mål (asian)
Odds: 1,87
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 7 oktober 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: