18 april 2019 predators stars dallas nashville speltips nhl

Speltips Arizona Coyotes – Nashville Predators 7/8

Det är en kvällsmatch som gäller i play-in till slutspelet i NHL på fredagskvällen, när Arizona Coyotes kan avgöra mot Nashville Predators.

Annons:

Det finns ett par saker som vi redan nu kan flagga för och som en del som inte följer den nordamerikanska hockeyn så noga förmodligen kan missa om det vill sig illa. Och det är att matcherna som nu spelas inte spelas hemma och borta, utan på neutral mark.

Men trots det har man lite förvirrande nog valt att ge ett lag rollen som hemmalag i ena matchen, och nästa lag som hemmalag i nästa match. Det kan ge sken av att det faktiskt spelar någon större roll – men det gör det alltså inte.

Arizona Coyotes har dessutom inlett det här kvalspelet som nu pågår, som kommer att leda till det ordinarie slutspelet i nästa steg, på ett bra sätt med två vinster på tre försök mot Nashville Predators.

Det är bäst av fem som gäller, och det som krävs är alltså en ny vinst mot Nashville Predators för att man ska ta det här i mål. Går det an nu?

Arizona Coyotes vann med 4-3 först och 4-1 senast, och dessförinnan vann Predators alltså med 4-2. Det är en klart nedåtgående trend med målskörden.

NHL-slutspelet åker vidare

Inför förra omgången fick man i Arizona Coyotes klara sig utan nyckelspelare som Nick Schmaltz och den långtidsfrånvarande Marian Hossa. På pappret är det två tunga tapp i sig, och det mesta pekar på att Nick Schmaltz även missar den här matchen. Men nu har man dessutom fått in målvakten Antti Raanta på skadelistan och det är aldrig bra när en målvakt dras med en huvudskada. Det säger sig själv att man inte kan ta några risker då.

Nashville Predators har som bekant en spännande trupp och flera tongivande spelare är av svensk härkomst, någonting som under hela säsongen gjort det här till ett lag som kanske är ännu roligare att följa. Just inför den här matchen har man också den stora fördelen av att kunna formera vilket lag man vill. I den officiella rapporten inför nedsläpp finns det inga skador rapporterade.

Efter att lagen vunnit varannan match är det nu matchboll för Arizona Coyotes, och känslan är att det kan bli väldigt tätt nu när det ska till att avgöras. Målfesterna har blivit lite mer målsnåla och den trenden kan mycket väl sitta i.

Under 5 mål (asian) spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 5 mål (asian)
Odds: 1,88
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, fredag 7 augusti
TV: 
Stream: