10 maj 2019 boston bruins carolina hurricanes speltips nhl

Speltips Boston Bruins – Tampa Bay Lightning 29/8: Ny tid

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tampa Bay Lightning har tagit kommandot mot Boston Bruins i pågående NHL-slutspel, och leder med 2-1 inför mötet den 29 augusti 2020 i Stanley Cup.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Matchen var tänkt att spelas natten till lördag, men på grund av protester, på spelarnas initiativ, mot systematiskt våld och polisbrutalitet ställdes alla NHL-matcher in och är nu tänkta att spelas natten till söndag i stället.

Efter många om och men är vi igång med slutspelet, och är framme vid den andra slutspelsrundan i det ordinarie upplägget. Här stångas det ordentligt mellan tungviktarna Tampa Bay Lightning och Boston Bruins, som ska möta varandra i bäst av sju möten.

Det var ganska självklart redan tidigt under säsongsinledningen att det här skulle bli två lag att räkna med, och ser vi till grundserien i stort var det Boston Bruins och Tampa Bay Lightning som imponerade mest ihop med ett par andra lag.

Det visar sig inte minst på att Boston Bruins faktiskt vann grundserien med sina 100 poäng, och att man med det var åtta poäng framför Tampa Bay Lightning. Men det ska också sägas att säsongen som bekant fick stängas i förtid, och att man kanske inte ska dra för stora växlar av det.

Dessutom var det ett långt uppehåll som väntade innan slutspelshockeyn var igång. Nu kan man dock konstatera att båda lagen har trummat igång maskineriet, men frågan är om det inte är Tampa Bay Lightning som imponerat mest nu?

Man var illa ute direkt i den här matchserien efter förlust i den första matchen, men har därefter två raka vinster. Tampa Bay Lightning såg dessutom till att smälla till motståndet ordentligt i ansiktet med sina 7-1-vinst senast. Det gör att det nu är Tampa Bay Lightning som har 2-1 i matcher att gå på inför fortsättningen.

Tampa Bay Lightning öser på

Tampa Bay Lightning har bevisligen hittat ett sätt att såra Boston Bruins nu, och konstigt vore väl annars efter att man har spelat tre raka matcher mot laget. Det känns som att det inte direkt är Tampa Bay Lightnings offensiv som är problemet här.

Boston Bruins är ofta ett svårpasserat, svårforcerat lag, och ett lag som ska göra sig bra i slutspelshockeyn. Men nu har man fastnat lite, och det gäller att studsa tillbaka direkt i den fjärde matchen för att det här inte ska hamna i Tampa Bay Lightnings händer redan nu. 3-1 här och det blir svårt att vända på steken är min känsla.

Steven Stamkos, Jan Rutta och Ryan McDonagh kan som bekant inte spela för Tampa Bay Lightning. Det är spelare som hade kunnat göra skillnad, men som man har klarat sig bra utan ett tag.

Boston Bruins fick räkna bort målvakten Tuukka Rask från slutspelet, och senast hade han definitivt behövts. Kevan Miller är knäskadad och borta, men förhoppningar finns om att centern Sean Kuraly ska kunna vara tillbaka på is.

Nu tror vi att Boston Bruins försöker gå aggressivare och lära lite av förlusten senast. Det gäller att göra väsentligt fler mål den här gången.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,63 gånger krämen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,63
Bolag: Casumo
Spelstopp: 18:00, lördag 29 augusti
TV: 
Stream: