3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Colorado Avalanche – Arizona Coyotes 12/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Colorado Avalanche imponerade under grundserien och gäller nu som favoriter inför slutspelsmötet med Arizona Coyotes den 12 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Har ni också längtat efter slutspelshockey på allvar? Efter halvmesyr med något slags kvalspel och några helt betydelselösa matcher är det nu äntligen dags att köra igång slutspelet i NHL på allvar. Stanley Cup är igång och det blir full fart direkt!

Som bekant spelar man i den nordamerikanska hockeyn – och egentligen i alla andra sporter också för den delen – med en tydligare geografisk uppdelning. Västra sidan av USA och Kanada spelar mot varandra, och östra sidan av samma länder spelar mot varandra. Eastern Conference och Western Conference med andra ord.

Nu spelas matcherna helt på neutral mark, och det vi nu är framme vid är kvartsfinaler i konferenserna och då följdaktigen åttondelsfinaler i det stora Stanley Cup-slutspelet. På den västra sidan ska Colorado Avalanche och Arizona Coyotes göra upp.

Colorado Avalanche imponerade stort under grundserien och var redan redo för slutspelet, men fick spela lite i Round Robin nu inför att man skulle köra igång med ordinarie slutspel. Där blev det två vinster och en förlängningförlust. Därmed är formen helt okej.

Arizona Coyotes gick in i skarpt kvalläge mot Nashville Predators, och steppade upp ordentligt med 3-1 i matcher. Där avgjordes det hela över fem matcher, men nu är det bäst av sju matcher som gäller. Precis som vanligt. Trenden med en hel del mål framåt är dock tydlig, och gick att se även i Colorado Avalanches matcher i Round Robin.

Överspel i NHL

Colorado Avalanche har faktiskt haft goda förutsättningar under egentligen hela säsongen, och har inte drabbats av några större skador eller frånvarande spelare. Det är annars en sak som kan sätta tonen på ett lags säsong. I det här läget är det egentligen bara Colin Wilson. Det bekräftades i mitten av juli månad att centern inte spelar mer för Colorado Avalanche den här säsongen, och att laget nu får klara sig utan honom under resten av slutspelet.

Arizona Coyotes har däremot ett par spelare borta, och inte minst Marian Hossa har varit saknad under en längre period. Som bekant dras han med bekymmer vid sidan om isen som gör att han inte kan spela matcher och inte har kunnat göra så på ett bra tag. Dessutom ska sägas att målvakten Antti Raanta är lite osäker till spel, samtidigt som man inte vill stressa tillbaka centern Nick Schmaltz i spel efter hans nackskada. I båda fallen rör det sig om spelare som man testar sent och som mycket väl kan återfinns i en matchtrupp. Det återstår att se helt enkelt.

Här tror vi att den offensiva formen talar för en match där lagen släpper loss direkt, och försöker känna på varandra den vägen.

Över 5,5 mål spelas till 1,94 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,94
Bolag: Unibet
Spelstopp: 23:30, onsdag 12 augusti
TV:  [viasatextra]
Stream: