3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Colorado Avalanche – Arizona Coyotes 19/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Redan i den femte matchen står det nu klart att Colorado Avalanche från Denver kan avgöra slutspelsmatchen mot Arizona Coyotes i NHL.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

NHL-slutspelet i den här speciella tappning har blivit en vanesak, och den som älskar hockey på högsta nivå har såklart redan märkt att det inte spelar så stor roll för kvalitén ute på isen. Det är fortfarande världens bästa spelare, och världens bästa lag, som gör upp i heta matcher.

Det är också klart att publikens påeldning kan påverka matcherna, men just i NHL är det inte en särskilt stor faktor. Det är inte direkt så att det finns en öronbedövande läktarkultur som eldar på matcherna, likt i Europa och likt inom ett par andra viktiga sporter i USA. Att jämföra NHL med exempelvis amerikansk fotboll är som natt och dag.

En slutspelsserie i den första rundan som lockat intresse är Colorado Avalanche mot Arizona Coyotes, där vi har varit rätt ute i ett par speltips redan nu. Nu är förhoppningen att Colorado Avalanche återigen ska innebära en skön slant in på kontot.

För så här långt måste man konstatera att Colorado Avalanche varit dominanta i den här matchserien, och man har lyckats bygga vidare på sin fina grundserietrend där man var riktigt starka.

3-1 i matcher inför den femte matchen gör att Colorado Avalanche plötsligt har matchboll, och i ärlighetens namn har det varit klasskillnad hittills. Nu tror vi att Colorado Avalanche smäller till Arizona Coyotes när man har chansen.

Odds på NHL

Arizona Coytoes har fått klara sig utan Marian Hossa och Nick Schmaltz under hela den här slutspelsserien, och som bekant är det ganska tunga avbräck för ett lag som inte har samma bredd i offensiven. Det är nämligen två av lagets klart mest producerande spelare, och det är två spelare som håller hög klass om vi ser till NHL som helhet.

Nu ska sägas att man även får klara sig utan högerforwarden Conor Garland inför den här matchen, och det är en spelare som man inte heller vill behöva vara utan.

Collin Wilson har inte kunnat splea på hela slutspelet för Colorado Avalanche, då han har en underkroppskada som gör att han inte spelar mer under hela säsongen. Nu har man dessutom problem på Vladislav Namestnikov, som har dragit på sig en hjärnskakning. Som bekant är det ingenting som man skyndar tillbaka med, och med tanke på att Colorado Avalanche med största sannolikhet kommer att spela mer under slutspelet tar man inga stora risker med viktiga spelare.

Att döda den här matchserien direkt känns givet som det mål man har.

Colorado Avalanche vinner spelas till 1,83 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Colorado Avalanche vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,83
Bolag: Casumo
Spelstopp: 23:30, onsdag 19 augusti
TV: 
Stream: