3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Colorado Avalanche – Dallas Stars 4/9: Sjunde avgörande

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

För sjunde gången i NHL-slutspelet möts Colorado Avalanche och Dallas Stars på fredagskvällen den 4 september 2020. Vi rekar med odds i Stanley Cup.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Om det är spänning som är din akilleshäl och din stora craving i livet hoppas jag verkligen att du har rattat in kanalerna för mötet mellan Colorado Avalanche och Dallas Stars i det pågående NHL-slutspelet. Här kan vi snacka om ett möte som har haft allting!

Det har svängt fram och tillbaka, och matcherna har inte följt något logiskt eller förutsägbart mönster. Det enda förutsägbara har egentligen varit att det kunnat svänga precis hur som helst till nästa match.

Precis som vi var inne på i vårt speltips inför den sjätte matchen talade det mesta för en motreaktion efter ett antal målfester – och det som hände var att vi fick se en ganska målsnål historia. Colorado Avalanche vann med 4-1 och vårt speltips till 1,82 gånger såsen satt som en smäck.

Nu är förhoppningen att fortsätta på samma spår inför det sjunde mötet – det direkt avgörande mötet – som spelas på fredagskvällen. Det som är riktigt lämpligt är att den här matchen har nedsläpp vid 22:00 svensk tid och att den därmed går att konsumera ihop med fredagsgroggen. Jo, jag tackar ja.

Colorado Avalanche har dessutom medvind efter att ha vänt 3-1 till 3-1 med två raka vinster. Tio gjorda mål på två matcher gör också att det klassiska laget från Denver kommer fyllda upp över öronen med självförtroende inför avgörandet.

Odds i Stanley Cup

Som alltid i slutspelssammanhang på andra sidan Atlanten gäller det att försöka pressa örat mot asfalten, trycka upp ett blötat finger i luften för att se varthän vinden barkar och sedan försöka ta in all information på bästa sätt. Det är inte enkelt att förutspå hur det ska sluta, och logikens lagar råder inte alltid.

Men det är också det som innebär spänning.

Och det är också det som gör att det ofta finns bra spelvärde att hitta i NHL-slutspelet.

Det logiska nu vore om Colorado Avalanche åkte vidare på den våg av självförtroende man har, efter att ha vunnit tre av de fyra senaste matcherna och gjort minst fyra mål i fyra raka matcher, och totalt 20 på sina fyra senaste. All logik talar för det.

Mentalt borde det också vara tufft för Dallas Stars att resa sig nu, inte minst med tanke på att man såg handfallna ut senast. Efter 1-1 i första perioden klappaed man igenom och fick inte till den där sista spetsen. Nu måste laget känna en väldig stress inför Game 7.

Vad som oroar i Colorado Avalanche är dock att Gabriel Landeskog är tveksam med en knäskada. Sedan tidigare är Colin Wilson, Erik Johnson och Philipp Gubauer borta resten av säsongen. Det är dock spelare man har lärt sig att klara sig utan. Matt Calvert och Joonas Donskoi spelar inte den här matchen. Det gjorde man inte senast heller. I övrigt hoppas man att målvakten Pavel Francouz ska kunna spela.

Dallas Stars saknar Martin Hanzal och Roman Polak resten av säsongen, och det som oroar nu är att målvakten Ben Bishop är osäker till spel inför avgörandet. Det är också viktige centern Jason Dickingson. Det känns give tatt Stephen Johnson inte spelar.

Massa avbräck i båda lagen – massa ångest i båda läger. Ja, vad ska vi vänta oss egentligen?

Ångestmöte innebär ofta mindre risker, och färre offensiva prestationer i toppklass. Under 6 mål (asian handicap) spelas därför till 1,71 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,71
Bolag: Casumo
Spelstopp: 22:00, fredag 4 september 2020
TV: 
Stream: