Speltips 15 december Devils - Vegas

Speltips Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights 8/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vegas Golden Knights och Colorado Avalanche möts i den första slutspelsfasen av pågående NHL-slutspel lördagen den 8 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är inte helt enkelt att lista ut precis hur man spelar det här slutspelet i NHL den här säsongen, men låt oss konstatera att det blir två intensiva månader innan man planerat att vara klara i början av oktober månad.

Två lag som tagit sig vidare till den här slutspelsfasen, och som klev in i handlingarna i den så kallade Round Robin, är Vegas Golden Knights och Colorado Avalanche. Nu möts lagen i det som blir deras respektive tredje match sedan omstarten.

Såväl Vegas Golden Knights som Colorado Avalanche har vunnit sina matcher hittills, och det finns ganska goda förhoppningar om att det här ska vara lag som ställer till det på allvar sen när slutspelet går in i nästa fas.

Vad gäller underhållningsvärde har vi höga förväntningar just på det här mötet, där inte minst Vegas Golden Knights med sin offensiv kommer att bli sevärda.

Målspel i NHL

Vegas Golden Knights kan i stort sett köra på med precis sitt bästa lag, sånär som på Max Pacioretty som inte kommer till spel av en icke redovisad anledning. Men i övrigt finns det inga skador eller avbräck på spelare som gör att laget inte skulle kunna formeras så starkt som möjligt. Det är såklart en stor fördel.

Det ska dock sägas att det inte innebär en så stor relativ fördel eftersom att Colorado Avalanche inte heller har särskilt många spelare borta. Colin Wilson har en underkroppsskada som håller honom borta från resten av det här NHL-året, men i övrigt kan man alltså spela med samtliga spelare.

Därför blir det viktigare att försöka mäta lagen mot varandra, och försöka lista ut vilket lag som kommer in i slutspelet med bäst form.

Colorado Avalanche har redan tagit två vinster i Round Robin, mot St Louis Blues och Dallas Stars, medan Vegas Golden Knights också vunnit mot precis samma lag. Det är alltså två lag som har prickat formen ganska bra och som kliver in med full kraft till det här mötet.

Målen har varit frekvent återkommande i båda lagens matcher hittills, och det blir även grunden för det här speltipset.

Över 5,5 mål spelas till 1,91 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,91
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, lördag 8 augusti
TV: 
Stream: