25 april 2019 dallas stars speltips st louis blues betting

Speltips Dallas Stars – Calgary Flames 11/8: NHL-slutspel

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Nu är det äntligen dags för det ordinarie slutspelet i NHL att köra igång. På tisdagskvällen spelar Dallas Stars mot Calgary Flames den 11 augusti 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Eftersom säsongen fick avbrytas mitt i, och sedan genomgick en längre paus innan man körde igång med spel igen för någon vecka sedan, har NHL-organisationen fått bygga en specialsäsong för att få det här att flyga.

I stället för att lägga ner säsongen har man valt att fokusera om, och göra en specialvariant på slutspelet. Det är det som vi har fått följa under den första veckan nu.

Men efter att lagen som slutade i mitten av tabellerna spelat mot varandra för att avgöra vilka lag som får ta sig till slutspelet är det nu dags för det ordinarie Stanley Cup-slutspelet att dra igång. Då är det alltså bäst av sju som gäller i matchserierna. Men skillnaden är såklart att matcherna nu spelas på neutral mark, snarare än hemma och borta för lagen.

Calgary Flames spelar mot Dallas Stars i en tuff matchserie, som på förhand känns helt vidöppen. Calgary Flames kommer med fin form efter att ha slagit ut Winnipeg Jets med 3-1 totalt i förra rundan.

Dallas Stars slutade högre upp i grundtabellen och kunde därför ta sig hit på ett mer bekvämt sätt. I deras fall ser formen lite mer trevande ut, med två förluster på de tre senaste. Det är antalet insläppta mål som oroar en del.

Målspel i NHL

Dallas Stars har faktiskt ett par riktigt tunga spelare borta inför den här matchen – om det vill sig illa. I NHL är man ganska öppna med sina skadade eller frånvarande spelare, men just den här gången känns det som att man väljer att spela det lite lugnare.

Det finns tre spelare, Tyler Seguin, Ben Bishop och Taylor Fedun, som av oklar anledning eventuellt inte kan spela matchen. Det är alltså både faktorn att det är en okänd anledning, och att man kanske kan spela, som är viktig att ha med sig här. Den som har is i magen kan invänta matchtruppen närmare nedsläpp, men vi kan konstatera att förutsättningarna inte är optimala redan nu.

Sedan långt tillbaka är Roman Polak och Martin Hanzal borta resten av säsongen av olika anledningar. Ingen av spelarna finns alltså med på tisdagskvällen.

Juuso Valimaki och Travis Hamonic är spelarna som inte finns med i truppen för bortalaget, och även i det fallet är det skador som man har fått förhålla sig till sedan omstarten tidigare i sommar. Det är alltså inga spelare som man kommer sakna till den här matchen specifikt, utan snarare resten av året.

Det här blir ett första möte av potentiellt sju och det gör att vi tror att man vågar gå ganska hårt på varandra direkt nu.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,90 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Unibet
Spelstopp: 23:30, tisdag 11 augusti
TV: 
Stream: