3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Dallas Stars – Colorado Avalanche 27/8

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Colorado Avalanche sitter ordentligt i klistret när man nu spelar slutspelsmöte med Dallas Stars i NHL natten till den 27 augusti 2020 svensk tid.

  Rygga vårt speltips hos Casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Som bekant är det nordamerikanska slutspelet i hockey nu igång på allvar, och efter diverse märkliga upplägg initialt är vi nu framme vid ett slutspel som i stora stycken liknar det som vanligtvis brukar spelas.

När det kommer till vilodagar, antalet matcher, seedning och förehavande rent spelmässigt är det precis samma som vanligt. Men det finns ett par stora skillnader, och det är såklart att man nu spelar matcherna utan publik.

Som om det inte vore nog med det spelas matcherna också på neutral ort, och inte hemma och borta för lagen. Det innebär andra förutsättningar, men lika för båda lagen. Det återstår att se vilka lag som egentligen kan hantera det bäst i längden.

En sak kan vi nu konstatera när vi spelar den andra slutspelsrundan i det ordinarie slutspelet, och det är att de som varit dominanta stundtals i grundserien inte nödvändigtvis behöver vara det längre. Det är i för sig en trend som funnits under lång tid, även under vanliga säsonger, men kanske blir den ännu starkare nu när säsongen är utsträckt över så oerhört lång tid?

Colorado Avalanche var ett av de klart bästa lagen i grundserien och slutade totalt trea i tabellen, med 92 inspelade poäng. Då var man hela tio poäng före Dallas Stars, som med tvåpoängssystemet trots allt innebär fem vinster.

Men så här långt i slutspelsserien mellan lagen har det spelat mindre roll, och det är Dallas Stars som leder med 2-0 i matcher.

Colorado Avalanche måste resa sig

För att det här inte ska bli ett slutspelsäventyr som tar slut redan nu krävs det att Colorado Avalanche reser sig, och det tredje mötet blir en nyckelmatch. Det vågar vi lova. Att förlora här skulle vara förödande för Colorado Avalanche. Det är fortsatt oerhört sällan som lag vänder på 3-0 till 4-3. Det känns ännu svårare under dessa lite mindre inspirerande förutsättningar.

Colorado Avalanche var dock direkt starka i den första slutspelsrundan då man slog ut Arizona Coyotes i övertygande stil, bland annat genom att vinna de två sista matcherna med hela 7-1. Formen var alltså god inför mötena med Dallas Stars.

Men det är Dallas Stars som med 5-3 och 5-2 kunnat besegra Colorado Avalanche, och det kan man inte annat än att imponeras av. I deras första slutspelsrunda slog de ut Calgary Flames, efter flera riktigt, riktigt täta matcher.

Inför det här tredje mötet saknar Dallas Stars Ben Bishop, Stephen Johns, Roman Polak och Martin Hanzal. Att jämföra med Colorado Avalanche som saknar Colin Wilson, Phillipp Grubauer och Erik Johnson. Men också Matt Calvert om det vill sig illa.

Det logiska vore om Colorado Avalanche reste sig igen här. Det logiska är inte heller ovanligt i dessa sammanhang.

Colorado Avalanche draw no bet spelas till 1,74 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Colorado Avalanche draw no bet
Odds: 1,74
Bolag: Casumo
Spelstopp: 04:30, torsdag 27 augusti
TV: 
Stream: