3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Dallas Stars – Colorado Avalanche 31/8: Nytt försök

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Colorado Avalanche tog en tung vinst i den tredje slutspelsmatchen mot Dallas Stars senast, och nu möts lagen igen den 29 augusti 2020 i NHL-slutspelet.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Matchen var tänkt att spelas natten till lördag, men på grund av protester, på spelarnas initiativ, mot systematiskt våld och polisbrutalitet ställdes alla NHL-matcher in och är nu tänkta att spelas natten till söndag i stället.

Det är intensiva tider för den som älskar nordamerikansk ishockey, och någon större rast eller ro finns det minsann inte tid för. Precis som under en ordinarie säsong är det sällan mer än en vilodag mellan matcherna, och det handlar såklart om att man vill hinna, och kunna, få in samtliga matcher innan det ska förberedas för nästa säsong.

Just den här säsongen är såklart lite speciell och hela slutspelet försköts fram i tiden, och blev också lite lagom omstöpt för att bli rättvist utifrån att grundserien inte spelades klart.

Men i skrivande stund är vi framme vid det ordinarie slutspelet, och det påminner helt och fullt om det som spelas en vanlig säsong. Den enda skillnaden är att det spelas på neutral mark rakt igenom, och såklart att inget av lagen därmed får hemmaplansfördel eller bortaplansnackdel inför matchen i fråga.

Ett möte som verkligen sticker ut så här i den andra ordinarie slutspelsrundan spelas mellan Colorado Avalanche och Dallas Stars, två lag som gäller som två av favoriterna inför avgörandet det här Stanley Cup-slutspelet.

Förväntningarna inför slutspelsserien var stora, eller höga kanske man ska säga, och det har verkligen Colorado Avalanche och Dallas Stars kunnat infria så här långt.

Men efter två raka vinster för Dallas Stars såg det tungt ut för Colorado Avalanche, som dock studsade tillbaka med en tung 6-4-vinst i den senaste matchen. Det var precis vad vi förutspådde i vårt speltips den gången.

Motreaktion att vänta

Efter tre spelade matcher i den här matchserien kan vi konstatera ett par olika saker, och detta är saker som vi sedan har med oss inför avslutningen på det här sju matcher långa mötet.

Dallas Stars har 2-1 i matcher och har varit det något bättre laget så här långt. Det känns fullt logiskt att man leder.

2) Colorado Avalanche behövde verkligen vinsten senast, och man tog den fullt rättvist med en offensiv approach. Men då man släppte in fyra mål igen känns det som att man nu behöver hitta ett motmedel mot Dallas Stars otroliga offensiv.

3) Totalt har det blivit 25 mål på tre matcher mellan lagen nu. Det säger en hel del om vilken vansinnig offensiv som finns i båda läger, och så här långt har den typen av matchbilder mer talat för Dallas Stars, även om Colorado Avalanche alltså vann med 6-4 senast.

Nu börjar det också bli skarpt läge, och den fullt logiska följden är att matchen som nu kommer blir lite av en motreaktion. Det är vad vi väntar oss.

Under 5,5 mål spelas till 1,91 gånger smeten hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,91
Bolag: Casumo
Spelstopp: 00:00, måndag 31 augusti
TV: 
Stream: