15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips Dallas Stars – Tampa Bay Lightning 24/9: Stanley Cup

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det spelas final i Stanley Cup-slutspelet där det nu är dags för Game 3 mellan Tampa Bay Lightning och Dallas Stars den 24 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos casumo!
Annons. Nya kunder hos Casumo. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Efter många om och men, och ett slutspel som inte riktigt har påmint om hur det brukar se ut, är vi nu framme vid finalspelet i Stanley Cup. Det är dessutom två riktigt tunga lag som gör upp, när Tampa Bay Lightning och Dallas Stars ska slåss om pokalen.

För många är Tampa Bay Lightning det lag som under de senaste säsongerna, och den här säsongen, har imponerat allra mest. Det har länge känts som man i det här trupp- och lagbygget haft någonting stort på gång. Det mesta pekar också på att man faktiskt har hittat allt mer rätt.

Men i den här finalserien står det bara 1-1 efter att Tampa Bay Lightning förlorade den första matchen klart, och tog revansch senast. Det är trots allt två lag som inte mötts så mycket under själva säsongen som nu gör upp, och då känner man inte varandra på samma sätt. Det kan göra att serien sätter sig först efter ett tag.

Det är sju matcher som gäller, och först till fyra vinster blir mästare i Stanley Cup. Här håller vi och många med oss Tampa Bay Lightning som klara favoriter, men Dallas Stars har ändå gjort ett bra slutspel som tagit sig hela vägen hit.

Tampa Bay Lightning vinner

Det går att säga mycket om den skadesituation som råder i Dallas Stars, men att den skulle vara trevlig att ha när man ska spela säsongens viktigaste matcher är såklart helt felaktigt. Det är en mardröm att ha så många tunga spelare borta. Martin Hanzal och Roman Polak har varit borta länge, och det spelar ingen större roll i det här skedet.

Men att däremot Stephen Johns och Ben Bishop inte har kunnat spela i finalserien är ett rejält bakslag. inför den här matchen har man, efter måndagens rapporter, tre osäkra kort utöver dessa redan nämnda spelare. Det rör sig om Taylor Fedun, Radek Faksa och vänsterforwarden Blake Comeau. Snacka om dåligt läge att kunna sakna upp till sju spelare från en ordinarie matchtrupp.

Steven Stamkos har inte kunnat spela på väldigt länge och även om han ser ut att närma sig känns det lite väl mycket begärt att han ska gå in och leverera direkt här. Det var dålig tajming med hans underkroppsskada inför slutspelet. Den saken är säker. Nu är Zach Bogosian också uppsatt som hoppfull inför den här matchen. Men jag ställer mig tveksam. Erik Cernak kommer att testas på matchdagen.

En vinst var hittills, men i mina ögon är Tampa Bay Lightning det aningen hetare laget. Det kommer att märkas mer och mer över tid.

Tampa Bay Lightning draw no bet spelas till 1,58 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få 300 kronor freebet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning draw no bet
Odds: 1,58
Bolag: Casumo
Spelstopp: 02:00, torsdag 24 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: