25 april 2019 dallas stars speltips st louis blues betting

Speltips Dallas Stars – Tampa Bay Lightning 26/9: Final

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Tampa Bay Lightning har saker och ting i egna händer i Stanley Cup-finalen mot Dallas Stars, där Game 4 spelas natten till lördag 26 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har blivit precis som vanligt när det är dags för slutspel i NHL, och det är att spänningen närmast går att ta på. Underhållningsvärdet har den här säsongen varit på i princip precis samma nivå som vilket år som helst, även om det såklart varit lite deppigt att vi sett matcher inför folktomma läktare hela slutspelet.

Men spelarna ser ut att hantera det på ett professionellt sett och matchkvalitén har inte påverkats nämnvärt. När vi nu spelar Stanley Cup-final är spänningen åter på topp, och det möte som spelas natten till lördag svensk tid kommer att kunna avgöra det mesta inför fortsättningen.

Tampa Bay Lightning har efter vinsten senast satt sig själva i en bra situation, och ett bra läge, inför avslutningen på säsongen. Det är många som menar att Tampa Bay Lightning är ett lag och en klubb som förtjänar att vinna denna titel, inte minst då man varit så starka i ett par säsonger i rad. Det brukar betala sig till slut.

Senast vann Tampa Bay Lightning med hela 5-2 och gick upp till 2-1 i matcher. Efter att ha förlorat den första finalmatchen står Tampa Bay Lightning nu på två raka vinster och ser ut att ha hittat receptet för att såra Dallas Stars.

Det finns många tunga stjärnor i Tampa Bay Lightning, men en spelare som fortsätter att sticka ut i match efter match är Victor Hedman. Den svenske backen är uppe i tvåsiffrigt antal mål i slutspelet nu, och kan bli en av de målstarkaste backarna i NHL:s slutspelshistoria om han fortsätter så här. Senast gjorde han ett viktigt mål till 3-1.

Tampa Bay Lightning är bättre

I mina ögon har Tampa Bay Lightning visat att man är det bättre laget, och vore det inte för den där plumpen i premiären av finalserien hade det känts avgjorts redan nu. Men då visade Dallas Stars att man på en bra dag kan störa Tampa Bay Lightning. Nu gäller det bara att hitta fler bra dagar för deras del.

4-1, 2-3 och 2-5 har resultatraden varit hittills och det går mer mot målrika matcher nu. Känslan är att vi har en till sådan drabbning i oss, innan det inför avslutningen kommer att bli mer tillknäppt. Nu har Tampa Bay Lightning som sagt hittat ett sätt att verkligen göra offensiv skada.

Tampa Bay Lightning ser ut att sakna Steven Stamkos här också, samtidigt som Zach Bogosian fortsatt inte kommit tillbaka i fullt slag.

Dallas Stars har en skadelista som påminner om min lokala pizzerias meny – den är helt enkelt milslång. Martin Hanzal och roman Polak har missat hela slutspelet och har länge varit out of the whole season som man säger i Staterna. Dessutom är Stephen Johns och Ben Bishop troligen helt borta från fortsättningen. Lägg då till att det finns fyra spelare som står som osäkra kort inför matchen i helgen. Taylor Fedun, Radek Faksa, Blake Comeau och Alexander Radulov kan med lite otur stå utanför truppen här. Tunga, tunga tapp, inte minst sett till den totala numerären.

Över 4,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet. Det känns som att vi får se en till holmgång till hockeymatch, både närkamps- och målmässigt.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål
Odds: 1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:00, lördag 26 september 2020
TV: 
Stream: 

Jämför odds: