10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips inför Anaheim Ducks – Vegas Golden Knights 24/2: Tidig morgonmatch

Vegas Golden Knights gäller som stora favoriter inför nattens möte med Anaheim Ducks i NHL, som vi rekar med odds och speltips inför.

  Spela Vegas Golden Knights (ordinarie tid) till 1,95!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Natten till måndag svensk tid, eller rent av tidigt på måndagens morgon, är det dags för ännu ett hett möte i NHL och här har vi hittat ett bra speltips. Det kryllar av matcher under natten, men vi fastnade för mötet mellan Anaheim Ducks och Vegas Golden Knights.

Det finns många saker som skiljer Anaheim Ducks och Vegas Golden Knights den här säsongen, där den stora skillnaden såklart är skillnaden i klass mellan lagen. Det är uppenbart att Vegas Golden Knights inte bara har ett bättre lag på pappret, utan också ute på isen.

Det blir tydligt när man både studerar formen som Vegas Golden Knights har, men också tabelläget för båda lagen. Då är skillnaden alltså slående.

Vegas Golden Knights ligger i för sig bara elva, men ser ut att kunna ta sig till slutspelet igen. Efter fem raka vinster har man tagit ikapp mycket i toppen och nu går man stenhårt för att få spela Stanley Cup-slutspel. Anaheim Ducks däremot har bara 55 poäng (19 poäng färre) och ligger som lag nummer 28.
Annons:

Ett rakt speltips i NHL

En sak som varit en stor fördel för Vegas Golden Knights under hela säsongen är att man kunnat formera i stort sett sitt bästa lag i merparten av matcherna, med få stora skador och inga spelare som är borta under hela säsongen. Inför nattens match är det bara Alex Tuch som ser ut att vara utanför laget.

Anaheim Ducks däremot har sin vana trogen haft ett par tunga spelare på skadelistan under lång tid, och värst är det såklart med Ryan Kesler och Patrick Eaves som båda ser ut att missa hela säsongen. det ska extremt mycket till för att så inte ska bli fallet. Erik Gudbranson och Cam Fowler lär inte heller spela mot Vegas Golden Knights.

I våra ögon är Vegas Golden Knights ett väsentligt bättre hockeylag och måste gälla som solklara favoriter inför den här matchen. Någonting annat vore direkt märkligt att påstå faktiskt.

Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid) spelas därför till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 04:00, måndag 24/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: