16 oktober 2018 Vegas Golden Knights Buffalo Sabres speltips nhl

Speltips inför Buffalo Sabres – Detroit Red Wings 7/2: Klar favorit

Detroit Red Wings förlorar, förlorar och åter förlorar i NHL. Nu väntar möte med Buffalo Sabres på bortaplan.

Annons:

Det är åter dags för NHL natten till fredag svensk tid och den som gillar ishockey på den här nivån kommer att kunna sätta tänderna i en rad olika matcher. Det spelas nämligen ett tiotal matcher bara den här natten – och vi har hittat fint spelvärde i två av matcherna.

Buffalo Sabres tar sig bland annat an Detroit Red Wings på sin egen hemmaplan – och i ett sådant läge kan vi inte se någonting annat än att hemmalaget måste klä sig i rollen som favoriter.

På slutet har man i för sig haft lite svårt och har förlorat fyra av sina fem senaste matcher, men det finns ändå en viss positiv trend på hemmaplan där man kunnat spela bättre. Det tycker vi är tydligt. Nu möter man ett lag som man har vunnit tre (!) raka möten mot – alla på bortaplan – varav två möten bara den här säsongen.

Detroit Red Wings har å sin sida förlorat alla matcher sedan den 11 januari. Det säger en hel del om vilken form laget sitter på just nu.

Annons:

Hela den här säsongen har varit under all kritik för Detroit Red Wings och om vi ska vara helt ärliga finns det inte mycket ljusning i sikte. Det är fortfarande så att Detroit Red Wings radar upp förluster, och med tunga spelare som Henrik Zetterberg och Johan Franzén ute resten av säsongen finns det inte mycket som talar för att det ska bli en vändning på trenden.

Som om det inte vore nog med så tunga spelare borta har man ytterligare fem spelare otillgängliga i Detroit Red Wings inför den här matchen. Formen är som den är – och det finns helt enkelt inte kraft nog i laget för att börja vinna igen. Det är vår fasta övertygelse.

Det här är bara en av anledningarna till att vi kommer hålla hemmalaget som solklara favoriter här. Formen är som bekant inte strålande där heller, men om det är någon match som Buffalo Sabres ska vinna och göra det komfortabelt är det hemma mot Detroit Red Wings i det här läget.

Buffalo Sabres vinner (ordinarie tid) spelas till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Buffalo Sabres vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp:  01:00, fredag 7/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: