12 februari 2019 capitals kings speltips nhl stanley cup

Speltips inför Buffalo Sabres – Washington Capitals 10/3: Nattmacka

Washington Capitals kommer in till nattens match mot Buffalo Sabres som väldigt Klara favoriter på förhand. Det gör att vi backar bortalaget.

  Spela Capitals till 1,95 hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

NHL fortsätter i en rasande fart, och samtidigt som det svenska seriesystemet går in i den avgörande fasen med slutspelsmatcher och kvalspel fortsätter man med NHL på samma sätt som tidigare.

Det är alltså grundserien som gäller, och så är det hela månaden ut innan det äntligen är dags för Stanley Cup. Låt oss se vilka lag som tar sig dit, men att Washington Capitals är en ren favorit på förhand säger sig själv.

Washington Capitals har de senaste säsongerna cementerat sin plats som ett av hela ligans starkaste lag, och när andra stjärntruppen inte levererat har man i Washington Capitals hittat ett sätt att alltid få ut det bästa av laget.

Natten till tisdag svensk tid åker Washington Capitals till Buffalo för att möta ett Buffalo Sabres som sällan kan stå upp mot de lite bättre lagen. Det bör tala för att Washington Capitals ska vara favoriter här.

Annons:

Washington Capitals vinner

Washington Capitals kommer till den här matchen med en ganska bra trend, och inte minst vinstne borta mot Pittsburg Penguins senast gav bra med vind i sina segeln. Det är precis sådant som Washington Capitals behöver för att hålla uppe sitt poängtempo.

Buffalo Sabres å sin sida har sprattlat till med ett par vinster, men att man ska gå till slutspel är redan kört. Det här är ett bottenlag som från första stund har fått rikta in sig på att bygga lite mer långsiktigt.

Det gör att man inte heller har så mycket att spela för, och rimligen sett måste gälla som underdog även om man spelar på hemmaplan nu.

Washington Capitals vinner (ordinarie tid) spelas till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 00:05, tisdag 10/3
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: