19 december 2018 philadelphia flyers detroit red wings speltips nhl

Speltips inför Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers 4/2: Nionde raka förlusten?

Philadelphia Flyers måste gälla som solklara favoriter inför matchen mot Detroit Red Wings i NHL, natten till tisdag svensk tid.

Annons:

Natten till tisdag svensk tid är det dags för ett möte som verkligen får det att kittla – när Detroit Red Wings får besök av ett väsentligt mycket mer formstarkt Philadelphia Flyers.

Detroit Red Wings måste räknas som det kanske allra mest formsvaga laget i hela ligan, och det finns inte mycket i deras speltendenser som är särskilt lovande. Det är inte nog med att man spelar förtvivlat dåligt för tillfället, man förlorar match på match.

Inför nattens möte med Philadelphia Flyers står man alltså på svindlande åtta raka förluster. Det har alltså gått flera veckor utan vinst för Detroit Red Wings, som radar upp förlust efter förlust på ett sätt som inte bådar gott inför fortsättningen på säsongen.

Med ett sådant facit har Detroit Red Wings placerat sig i botten av hela tabellen och har tappat all form av känning med den övre delen av tabellen. Det här är en säsong som Detroit Red Wings kan räkna bort redan nu. Det är vår fasta övertygelse. Och vår hårda dom.

Annons:

Klar fördel för gästerna

Nu föll Philadelphia Flyers visserligen mot Pittsburgh Penguins förra veckan, men i övrigt har man en fin trend och har så haft under en längre tid. Nu är man stabilt på en slutspelsplats och man bör kunna krångla sig vidare till de avgörande rundorna av säsongen. Väl där kan allting hända.

Att man är ett väsentligt mycket starkare lag än vad som nu väntar, Detroit Red Wings, tycker vi knappt att vi behöver säga. Det är och kommer att vara klasskillnad här.

Det finns inte mindre än nio (!) spelare på skadelistan för hemmalaget. Henrik Zetterberg är den allra tyngsta spelaren att inte kunna ha disponibel. Han är som bekant ryggskadad och kan mycket väl ha gjort sina sista matcher i karriären. I övrigt har det ramlat in nya skador på slutet och inte mindre än fem nya spelare har lagts till förra veckan.

Det är bara en av många anledningar till att vi räknar med att Flyers vinner det här. Och att man gör det under ordinarie till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Flyers vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,75
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:30, tisdag 4/2
TV: 
Stream: 

 

Annons:


Annons: